Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Har du ett starkt intresse för den kognitiva neurovetenskapen av somatosensorisk perception? Är du motiverad att utvecklas till en oberoende forskare och forskare om hjärnmekanismerna för mänsklig somatosensation? Sök då till Somatosensation&Gargalesis-labbet som postdoc, för att bättre förstå neurovetenskapen om självberöringsuppfattning hos människor.

Din roll

Du kommer att vara involverad i att designa, samla in och analysera beteende- och neuroavbildningsexperiment, inklusive psykofysiska, fysiologiska och beteendemässiga inspelningar. Tjänsten omfattar alla stadier av forskningsprocessen, från att genomföra litteraturgranskning till att studera designimplementering, datainsamling, dataanalys och manuskriptberedning.

Vem är du?

För att anställas som postdoktor krävs avlagd doktorsexamen eller en utländsk examen som bedöms motsvara en svensk doktorsexamen. Detta behörighetskrav ska vara uppfyllt senast vid tidpunkten då anställningsbeslutet fattas. Det är meriterande om du har avlagt din doktorsexamen inom de tre senaste åren, om det finns särskilda skäl kan din examen ha avlagts tidigare.

• Du har eller är på väg att slutföra en doktorsexamen i neurovetenskap, psykologi, kognitionsvetenskap eller ett relaterat område.
• Du har en passion för forskning inom taktil avkänning.
• Du har dokumenterad erfarenhet av att samla in och analysera beteendemässiga eller fysiologiska data.
• Du har erfarenhet av, eller är intresserad av, att samla in och analysera neuroimaging data (t.ex. MRT, fMRI, MEG, EEG, DTI).
• Du är nyfiken, ambitiös och kan arbeta självständigt.
• Du har en stark kommunikations- och koordinationsförmåga.
• Du är flytande i akademisk engelska (talar och skriver).

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. På KI får du träffa forskare med olika forskningsinriktningar som jobbar tillsammans. Det är det gränsöverskridande samarbetet som bidrar till KI:s världsledande position inom forskning. Flera av de personer du möter inom vården är utbildade på KI. En nära relationen till hälso- och sjukvården är viktig för att skapa utbildning och forskning av högsta kvalitet. Som universitet är Karolinska Institutet också en statlig myndighet. Det gör att du som anställd får goda förmåner genom vårt kollektivavtal.

Placering: Solna


Kilteni lab KI

Kilteni lab

 

Ansökan

Ansökan ska bestå av följande handlingar, skrivna på engelska eller svenska:

  • Bevis om doktorsexamenEtt motivationsbrev som förklarar ditt intresse för vårt labb och denna position, och varför du tror att du passar bra.
  • En fullständig meritförteckning (CV), inklusive datum för avhandlingens försvar, avhandlingens titel, tidigare akademiska befattningar, akademisk titel, nuvarande befattning, akademiska utmärkelser och kommittéarbete
  • En komplett publikationslista
  • En sammanfattning av aktuella forskningsintressen och mål för framtiden (högst två sidor)
  • Kontaktuppgifter för två referenser

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2025-01-30

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.  

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.


Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-5014/2024
Kontakt
  • Konstantina Kilteni, 0700298806
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Magnus Anå, OFR, 08-52486437,magnus.ana@ki.se
  • Björn Meister, SACO, bjorn.meister@ki.se
Publicerat 2024-12-16
Sista ansökningsdag 2025-01-30
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb