Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Är du intresserad av den genetiska grunden för musikaliska färdigheter? Gå med i vårt team för att utforska den genetiska arkitekturen hos olika musikrelaterade egenskaper och deras relationer.

Din roll

Du kommer att ansluta till vårt labb som deltidsanställd forskningsassistent. Du kommer att hantera stora genetiskt informativa data och genomföra avancerade strukturella ekvationer och univariat och bivariat tvillingmodellering med hjälp av OpenMX-paketet i R. Den föreslagna forskningen kommer att informera genfinnande om vilka musikrelaterade åtgärder som bäst kan kombineras över olika kohorter. 

Vem är du?

Krav: Bakgrund i psykologiska eller biologiska vetenskaper med avancerade statistiska kunskaper och utmärkta kodningsförmåga i R samt erfarenhet av tvillingmodellering och OpenMx-paketet i R. Ytterligare kunskap inom området musikgenetik önskas.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Institutionen för neurovetenskap i Solna. 

 Tio skäl att välja Karolinska Institutet

https://ki.se/en/neuro/ullen-laboratory

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2023-06-15.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Anställningen är en särskild visstidsanställning från 19 juni till 30 september.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-06-19
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2294/2023
Kontakt
  • Miriam Mosing, miriam.mosing@ki.se
Facklig företrädare
  • Magnus Anå, OFR, magnus.ana@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Björn Meister, SACO, bjorn.meister@ki.se
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb