The Brain, Body and Self Laboratory (Group Ehrsson) använder neuroimaging och beteendemetoder för att studera hur vi kommer att uppleva vår egen kropp som ett objekt skilt från omgivningen. Vårt mål är att karakterisera de perceptuella reglerna och hjärnmekanismerna där en central representation av ens egen kropp konstrueras genom integrering av signaler från de olika sensoriska modaliteterna (t.ex. syn, beröring och proprioception). Vi undersöker också hur den centrala kroppsrepresentationen påverkar hur vi tänker, känner och minns oss själva, och hur den yttre världen ser ut för oss. Vi söker nu en labbkoordinator/assistent för att ge stöd till våra pågående projekt och forskning.

Din roll

Samordnarens/assistentens huvudansvar är att stödja professor Henrik Ehrsson i hans administrativa och forskningsrelaterade administrativa verksamhet. Detta inkluderar olika uppgifter som att hjälpa till med att förbereda och administrera anslags- och etikansökningar, hantera fakturor, beställningar och ersättningar, organisera researrangemang för utländska forskare, hjälpa till med de administrativa uppgifterna att organisera vetenskapliga möten, administrera långtidsarkivering och sköta webbplats och sociala medier etc.

Vem är du?

Den sökande ska ha en akademisk examen och en bakgrund inom medicinsk vetenskap är meriterande. Den sökande ska vara en god lagspelare med god social kompetens men även kunna arbeta självständigt. I rollen som koordinator måste den sökande ha utmärkta organisatoriska och administrativa färdigheter, vara noggrann, samvetsgrann och flexibel samt ha förmåga att arbeta under deadlines och planera sina egna arbetsaktiviteter. Det är meriterande om den sökande har goda kunskaper i att arbeta med moderna stationära datorer samt online-distansarbetsplattformar.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.

Placering: Solna

 Ehrsson Laboratory | Karolinska Institutet (ki.se) 

Ansökan

Ansökan ska lämnas in via Varbis rekryteringssystem senast (ange datum)

Ansökan ska skickas via Varbis rekryteringssystem. I denna rekrytering ansöker du med ditt CV utan personligt brev. Istället svarar du på några frågor om varför du söker jobbet i ansökningsformuläret.

Tjänsten är en särskild visstidsanställning på deltid efter överenskommelse.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Deltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1990/2023
Kontakt
  • Henrik Ehrsson, 08-52487231
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Magnus Anå, OFR, magnus.ana@ki.se
  • Björn Meister, SACO, bjorn.meister@ki.se
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb