Karolinska Institutet, Institutionen för cell- och molekylärbiologi, Simon

Karolinska Institutet, Institutionen för cell- och molekylärbiologi (CMB) är en institution med stark inriktning mot grundforskning. Forskargrupperna är organiserade efter två tematiska program; Utvecklings- och Stamcellsbiologi och Cellbiologi. CMB bedriver forskning och undervisning inom cellbiologi, molekylärbiologi, utvecklingsbiologi, stamcellsbiologi, cancer och infektionsbiologi.

Avdelning
Andras Simons grupp studerar regenerationsmekanismer hos vattensalamandrar. De senaste åren har gruppen utvecklat metoder som har möjliggjort att karakterisera hur dessa djur kan ersätta förlorade eller degenererande vävnader. Gruppen placerar sina fynd i ett evolutionärt perspektiv och utför jämförande studier med däggdjur. För vidare information, besök gärna gruppens hemsida www.simonlab.se

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av skötsel av amfibier och andra akvatiska djur. I arbetet ingår även tex. amfibieodling, avel, rengöring av akvarier, disk och städning samt märkning av akvarier. Dokumentation och kontakt med forskarna sker i stor utsträckning på engelska.

Anställningen avser 50% omfattning med en eventuell möjlighet till 100% framöver.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet med referenser av tekniskt arbete med akvatiska djur, t.ex. i ett arbete som djurtekniker. Tidigare erfarenhet av arbete med akvatiska djur är meriterande. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vi har många utländska forskare.

Personlig lämplighet värderas högt.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Månadslön
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3781/2019
Kontakt
  • Matthew Kirkham, matthew.kirkham@ki.se
Facklig företrädare
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
  • Elisabeth Valenzuela, SEKO, 08-524 863 53
  • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
Publicerat 2019-07-03
Sista ansökningsdag 2019-08-14

Tilbake til ledige stillinger