Karolinska Institutet, Department of Neurobiology, Care Sciences and Society, Aging Research Center, ARC

Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Aging Research Center (ARC) är en avdelning vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS). ARC bedriver forskning inom psykologi, sociologi och olika medicinska grenar (t.ex. neurologi, epidemiologi, psykiatri och geriatrik). Seniora forskare, postdoktorer, doktorander och gästforskare är alla representerade vid ARC. Unika resurser - t. ex. flera stora prospektiva studier, landsomfattande forskningsregister, hoplänkning av patientuppgifter och tillgång till kliniska och biologiska data - finns i centrumet.

Din roll

Vi söker dig som är intresserade av att studera komplexiteten i åldrande och åldersrelaterade störningar. I denna position som forskningsassistent kommer du att hjälpa forskare vid Aging Research Center (ARC) kring ett projekt som undersöker förekomsten av bräcklighet och multisjuklighet hos äldre. Vi söker två mycket motiverade forskningsassistenter, som kommer att arbeta under huvudsaklig övervakning av Dr. Davide Liborio Vetrano och Dr. Amaia Calderón-Larrañaga inom forskningsområdet för geriatrisk epidemiologi. Kandidaterna förväntas spela en kritisk roll i dataanalys, datarenhållning och manuskriptskrivning. Kandidaterna kommer också att hjälpa till med att genomföra litteraturgranskningar samt projektplanering och utveckling.

Detta är en tidsbestämd anställning på heltid under 12 månader. Det finns två lediga tjänster.

Vem är du?

Du som söker förväntas (1) ha en magister- eller masterexamen relaterad till epidemiologi eller folkhälsovetenskap vid anställningstillfället; (2) ha forsknings- och / eller arbetslivserfarenhet relaterat till åldrande och hälsa; (3) ha utmärkta kommunikationsförmågor och förmåga att interagera effektivt och produktivt med andra forskare i teamet; (4) ha god analytisk / programmeringsfärdighet; och (5) ha utmärkta kunskaper i engelska när det gäller muntlig och skriftlig kommunikation.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

https://ki-su-arc.se/

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2020-06-03.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2334/2020
Kontakt
  • Davide Liborio Vetrano , davide.vetrano@ki.se
  • Amaia Calderón-Larrañaga , amaia.calderon.larranaga@ki.se
Facklig företrädare
  • Taher Darreh-Shori, SACO, 08-524 835 29
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2020-05-20
Sista ansökningsdag 2020-06-03

Retour aux postes vacants