Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Professor Miia Kivipeltos forskargrupp - the Nordic Brain Network (NBN) - tillhör sektionen Klinisk geriatrik och KI Center for Alzheimer Research. Den största delen av detta multidiciplinära team är lokaliserad på KI men medarbetare återfinns även i Finland och vid Karolinska Universitetssjukhuset.
Professor Kivipeltos forskargrupp bedriver internationellt erkänd forskning med fokus på prevention, tidig diagnostisering och behandling av demens och Alzheimers sjukdom. Gruppen har genomfört ett antal förebyggande studier och är involverad i flera internationella samarbeten och nätverk (https://ki.se/en/nvs/nordic-brain-network).

Din roll

Chefsassistenten arbetar i nära samarbete med professor Kivipelto och kommer att vara en nyckelspelare i det administrativa arbetet. Arbetsplatsen är belägen inom KI Solna, men lokala och internationella resor förekommer. Forskargruppen befinner sig i en intensiv tillväxtfas, vilket för rätt kandidat erbjuder möjligheter att utvecklas yrkesmässigt och bidra till utformandet av rollen, i linje med gruppens mål och visioner. I arbetet ingår bland annat:

  • Hantering av reseadministration, planering och samordning av professor Kivipeltos resor och möten (även för utvalda NBN-medlemmar). Innefattar att kommunicera med upphandlade resebyråer, genomföra bokningar och administrera utlägg.
  • Uppdatera och hålla professor Kivipeltos kalender dagsaktuell, främst med avseende på möten och resor.
  • HR-administration av anställningsavtal, förlängningar av anställningar, löner och stipendier.
  • Daglig service (inkl. bidra till att hålla konferensrummet i gott skick, beställa kontorsmaterial och service, interaktion med leverantörer etc.), eventplanering, mailhantering, administrering av fakturor och till viss del iordningställande av rapporter.

Arbetet sker både självständigt och i grupp. Det kräver interaktioner med olika yrkesgrupper inom KI och med externa nationella och internationella organisationer.

Vem är du?

Rätt person är ansvarsfull, oberoende och resultatfokuserad. Är en skicklig problemlösare som arbetar effektivt både självständigt och i grupp. Rollen kräver initiativkraft, flexibilitet och förmåga att leverera med korta deadlines. Varierande arbetstider förekommer i perioder. Kandidaten ska ha relevant utbildning och mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av och förmåga till serviceinriktat arbete är meriterande.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 1 oktober 2019.
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4614/2019
Kontakt
  • Stefan Borg, forskningssamordnare, stefan.borg.1@ki.se 073-712 13 37
  • Maria Axelsson, personalhandläggare, 08-524 882 96
  • Miia Kivipelto, professor, miia.kivipelto@ki.se
Facklig företrädare
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-09-10
Sista ansökningsdag 2019-10-01

Tilbage til Ledige stillinger