Vill du vara med och utveckla utbildning av högsta kvalitet?

Centrum för psykiatriforskning (CPF) är en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och Institutionen för klinisk neurovetenskap, Karolinska Institutet. CPF har i uppgift att driva och utveckla forskning, undervisning och utveckling inom klinisk psykiatri i Stockholms län. CPF har ca 300 medarbetare fördelat på SLSO och KI. 

Fortbildningen vid Centrum för psykiatriforskning koordinerar och genomför fort- och vidareutbildning inom vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt beroendevård. Fortbildningen erbjuder en variation av kursformat såsom workshops, endagsutbildningar och längre kurser. Vi behöver utöka vår enhet med en ytterligare administratör på 50% för en visstidsanställning på ett år. Det finns chans till förlängning av anställningen. 

Din roll

Som administratör kommer du jobba i det centrala Metis-kansliet och vara support för utbildningsadministratörer som administrerar Metis-kurser (kurser för ST-läkare i psykiatrin), samt även utgöra Regionalt Metis-kansli för vuxenpsykiatrins kurser och för BUP:s kurser. Du kommer även att medverka i revisioner av Metis-kurser.

Till viss del kan du även komma att jobba med utbildningsadministration. De arbetsuppgifterna innebär bland annat annonsering och marknadsföring av kurser, antagningsarbete, schemaläggning av utbildningslokaler, beställa fika, närvara vid utbildningsdagar, ekonomi- och avtalshantering, att ha dialoger med kursdeltagare och lärare, hantering av läroplattformen Canvas och Ping Pong, registreringar i LADOK, hantering av studentexaminationer, hantering av kursutvärderingar samt arkivering.

Arbetet sker i nära samarbete med kursansvariga, enhetschef och övriga kollegor i den kursadministrativa gruppen på Fortbildningen som just nu består av 9 st utbildningsadministratörer. Arbetet innebär också till viss del kontakter med studenter och lärare.

Vi ser gärna att du jobbar på onsdagar då vi har våra veckomöten då, förövrigt kan arbetstiden förläggas till hela dagar eller till halvdagar i dialog med dig.

Vem är du?

Gymnasieexamen är ett krav, har du en akademisk examen är det meriterande. Har du arbetat med utbildningsadministration på universitet eller högskola är det starkt meriterande. Kunskap i utbildningsplattformarna Canvas och Ping Pong är meriterande. Du ska behärska svenska språket muntligt och skriftligt väl.

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och effektiv. Rollen som administratör kräver att du är tålmodig och noggrann, att du har god förmåga att möta andra människors stress och kan vara behjälplig att lösa hastigt uppkomna situationer. Du behöver med gott omdöme kunna prioritera dina arbetsuppgifter.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och då särskilt förmågan att arbeta självständigt, vara initiativtagande och ha god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att sökanden är väldigt strukturerad och har god problemlösningsförmåga.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Norrtull

Tio skäl att välja Karolinska Institutet
Läs mer om Centrum för psykiatriforskning

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 19e februari 2024.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-552/2024
Kontakt
  • Camilla Ingelborn, HR-partner, 08-52483045,camilla.ingelborn@ki.se
  • Helena Fatouros-Bergman, Enhetschef, helena.fatouros-bergman@ki.se
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
Publicerat 2024-02-06
Sista ansökningsdag 2024-02-19

Tillbaka till lediga jobb