Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Vid institutionen för odontologi skapar vi framtidens tandvård. Här utbildar vi tandläkare, tandhygienister, specialisttandläkare och forskare. Vi bedriver forskning inom många olika områden. Vår kliniska utbildning är förlagd till universitetstandvården som vi har ett nära samarbete med. Tillsammans med universitetstandvården bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade. Totalt är vi ca. 270 medarbetare och större delen av vår verksamhet finns vid Campus Flemingsberg. 

Vid institutionen för odontologi ges ”Kunskapsprov för tandläkare med examen utanför EU/EES” på uppdrag av Socialstyrelsen. Projektet går in på sitt sjätte år och involverar ämnesföreträdare, sakkunniga och pedagogisk expertis. Provet ges i två delar:

 • Teoretiskt prov vilket ges som e-examination i datasal tre gånger per år
 • Praktiskt prov som består av OSCE samt manuella moment och som ges två gånger per år. 

Din roll

Vi söker en tandläkare med pedagogisk kompeten som vill medverka i arbetet med Kunskapsprov för tandläkare med examen utanför EU/EES. Du kommer i samarbete med projektledare och projektgrupp att delta i vidareutveckling av teoretiska och kliniska prov, konstruera frågeunderlag och frågor till proven och utvärdera frågeunderlag och frågor. Projektgruppen har ett mycket väl fungerande samarbete och du kommer att arbeta både integrerat och individuellt.

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har följande kvalifikationer.

Krav: 

 • Du är legitimerad tandläkare
 • Du har pedagogisk erfarenhet

Meriterande:

 • Erfarenhet av arbete vid universitet/högskola
 • Goda kunskaper inom IT och web
 • Klinisk erfarenhet
 • Specialistutbildning
 • Forskningserfarenhet

För att passa till rollen är det en stor fördel att ha erfarenhet av och intresse för examinationsfrågor, god pedagogisk förmåga och tidigare erfarenhet av e-examination. Du har lätt för att samarbeta, är kreativ, lösningsorienterad och har ett genuint intresse för pedagogiskt utvecklingsarbete. Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

Läs mer om att jobba på Institutionen för Odontologi

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2817/2022
Kontakt
 • Gunilla Sandborgh Englund, Professor , 08-524 88103
 • Anneli Korsheden, HR-partner , anneli.korsheden@ki.se
Facklig företrädare
 • Nivetha Gavriilidou, SACO , 08-52488121
 • Johanna Karro, OFR, 08-52488801
Publicerat 2022-06-23
Sista ansökningsdag 2022-08-10

Tillbaka till lediga jobb