Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Institutionen för medicin, Solna, är en klinisk universitetsinstitution vid Karolinska institutet med forskning och undervisning på Karolinska Universitetssjukhuset.

På Avdelningen för klinisk epidemiologi arbetar vi nära sjukvården i en dynamisk forsknings- och utbildningsmiljö i ständig utveckling. Vi forskar om flera olika sjukdomar med hälsodata ur journalsystem och register, i samarbeten såväl inom Stockholmsregionen som nationellt och internationellt. För databearbetning och analyser har vi ett eget IT-system med högt ställda säkerhetskrav. Vi utvecklas kontinuerligt och behöver bli fler för support åt det ökande antalet användare av vårt IT-system.

Din roll

Som supporttekniker kommer du efter egna analyser och bedömningar, enligt eget ställningstagande utifrån riktlinjer och praxis utföra supportarbete och lösa problem. Du arbetar med löpande drift, underhåll samt avhjälper driftstörningar. Du utför löpande service, underhåll och installationer på verksamhetens IT-infrastruktur och tekniska plattform. Du ger support samt åtgärdar fel.

Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av arbete för underhåll och support. Denna operativa tjänst ställer höga krav på dina tekniska färdigheter om hårdvara och IT-system. Som person är du drivande, har ett helhetstänk och är en god kommunikatör. Du har lätt för att samarbeta och är duktig på att skapa samt upprätthålla bra relationer med våra medarbetare.
Arbetet kräver aktuella och goda kunskaper av HP-klienter där Windows 10 ingår och en bred kunskap krävs inom Microsofts programutbud. Kunskaper om Windows Server 2016 samt 2019 är meriterande.
Tjänsten kräver kunskap och förståelse för arbete med integritetskänsliga data samt ett högt säkerhetstänk. Arbetet sker på svenska men kräver även goda kunskaper i engelska.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering

Tjänsten är placerad inom Institutionen för medicin, Solna. Institutionen består av tolv avdelningar och varje avdelning består av flertalet forskargrupper. Den aktuella tjänsten är placerad inom Michael Foreds forskargrupp.

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Ansökan ska bestå av personligt brev samt CV, det finns även möjlighet att komplettera med fyra frågor kopplade till tjänsten.  

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-4158/2021
Kontakt
  • Michael Fored, michael.fored@ki.se
Facklig företrädare
  • Bruna Gigante, SACO, bruna.gigante@ki.se
  • Afsar Rahbar OFR, Afsar.Rahbar@ki.se
  • Louisa Cheung, SACO, Louisa.Cheung@ki.se
Publicerat 2021-09-24
Sista ansökningsdag 2021-10-29

Tillbaka till lediga jobb