Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Karolinska Institutets vision är att vara ett av de ledande universiteten i världen inom det medicinska området. Det görs möjligt av våra engagerade och kompetenta medarbetare och du har nu möjligheten att bli en del av oss.

Din roll

Institutionen för medicin, Solna söker nu en utbildningsadministratör inför höstens terminsstart för att stötta verksamheten i samband med ett ökat antal antagna studenter.
Du kommer att arbeta med kursverksamhet inom grundutbildning på institutionen för medicin, Solna och fungera som stöd till övriga medarbetare inom grundutbildningsadministrationen. Som utbildningsadministratör stödjer du verksamheten på bred front med det administrativa arbetet runt kursen klinisk medicin på läkarprogrammet på termin 4 & 5 samt studentvalda kurser, uppdragsutbildningskurser för läkare och övrig vårdpersonal.
Du kommer att arbeta i nära kontakt med institutionens övriga kursadministratörer kursansvariga, lärare och studenter. Exempelvis ingår att inför kursstarten boka föreläsningssalar, delta i schemaläggning, beställa kursmaterial, kalla till upprop, uppdatera listor, förbereda kursintroduktioner, göra gruppindelningar, förbereda lokalerna inför föreläsningar, kontrollera närvaro samt arbeta i lärplattformen Canvas. Utöver det löpande arbetet ingår det även att förbereda och delta vid planeringsmöten samt vara behjälplig vid distansundervisning. Du kommer även att registrera studieresultat i den nationella plattformen LADOK.

Vem är du?

Du ska ha minst gymnasieexamen samt flerårig erfarenhet av administrativt arbete, företrädesvis inom utbildningsadministration. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom universitet- högskolesektorn. Har du tidigare arbetat med registrering i LADOK och Canvas är det ett plus.
Du ska ha god datorvana och goda kunskaper i Microsoft Word, Excel, Powerpoint, web publicering etc. Du ska också ha en god prioriteringsförmåga och förmåga att arbeta strukturerat med en positiv inställning. De personliga kvalifikationerna är mycket viktiga och vi sätter högt värde på social kompetens, samarbetsförmåga och servicevilja.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får viss ersättning för läkarvård.

Placering

Tjänsten är placerad på Institutionen för medicin, Solna. Institutionen består av tolv avdelningar och varje avdelning består av flertalet forskargrupper. Den aktuella tjänsten är placerad inom avdelningen för administration. Vi är placerade på Karolinska sjukhuset med nära anslutning till både studenter och forskare runt om sjukhusområdet.

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-10-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3303/2020
Kontakt
  • Helen Utterberg, 08-52481561
Facklig företrädare
  • Louisa Cheung, SACO, Louisa.Cheung@ki.se
  • Bruna Gigante, SACO, bruna.gigante@ki.se
  • Afsar Rahbar OFR, Afsar.Rahbar@ki.se
Publicerat 2020-08-05
Sista ansökningsdag 2020-08-30

Tillbaka till lediga jobb