Karolinska Institutet,

Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Institution 

Institutionen för Lärande, Informatik, Management och Etik (LIME) bedriver forskning och undervisning inom områdena pedagogik, informatik, management, etik och suicidprevention, såväl inom grund- och forskarutbildning som kompetensutveckling för forskare, lärare och ledare inom Karolinska Institutet. Institutionen har ca 125 medarbetare och finns i Widerströmska huset, Campus Solna samt på ki.se/lime.

Forskargrupp

Nationellt Centrum för Suicidforskning och Prevention av Psykisk Ohälsa (NASP) bedriver sin verksamhet vid Karolinska Institutet, Campus Solna. Sedan 1993 är NASP Stockholm läns landstings rådgivare kring frågor gällande självmordsforskning och prevention av psykisk ohälsa. NASP är även ett WHO samarbetscenter som tillsammans med WHO:s europeiska kontor i Köpenhamn och Genève arbetar med att redogöra för självmordsförebyggande strategier globalt.

Din roll

Nationellt Centrum för Suicidforskning och Prevention (NASP) söker dig med kunskap inom och intresse för journalistik eller kommunikation. 

I din tjänst kommer du främst kommer arbeta med olika former av sammanställningar, att skapa underlag, bl.a. publikationslistor, historiska dokument etc. Målet är att strukturera upp befintliga handlingar samt att ta fram nya, mer omfattande texter relaterade till NASP:s verksamhet.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom journalistik eller media - och kommunikationsvetenskap eller motsvarande och som är duktig på att skriva. Du behöver ha mycket goda  kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Erfarenhet av att ha arbetat med webbaserade plattformar är meriterande.

Anställningen inleds med sex månaders anställning, därefter finns möjlighet till förlängning. Tillträde kan ske omgående.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 13 decmber 2019.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-06-30
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller lägre
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-6057/2019
Kontakt
  • Professor Danuta Wasserman, danuta.wasserman@ki.se
Facklig företrädare
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
  • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-12-03
Sista ansökningsdag 2019-12-13

Tillbaka till lediga jobb