Institutionen för kvinnors och barns hälsa bedriver forskning på såväl kliniska som grundvetenskapliga problemställningar inom områdena kvinnors och barns hälsa. Institutionen är indelad i tio avdelningar, alla med olika vetenskaplig profil och med flera forskargrupper. Vi bedriver även omfattande utbildning, bland annat på läkarprogrammet, på barnmorskeprogrammet, inom specialistutbildningar för barnsjuksköterskor och läkare, samt forskarutbildning inom institutionens alla forskningsområden.

Avdelning

Childhood Cancer Epidemiology Group (CCEG) vid Barncancerforskningsenheten, Institutionen för Kvinnors och Barns Hälsa

CCEG arbetar med kvalitets- och forskningsregister för behandlingsinriktade och epidemiologiska studier. En stor del av gruppens verksamhet innefattar utveckling och drift av webbapplikationer för dessa register. Användare av registren är personal vid barnonkologer i Sverige, Norden och Europa.

Arbetsuppgifter

Vi söker en systemutvecklare (vikariat med möjlighet till förlängning) till vår grupp för utveckling, test och drift av våra webbapplikationer. Man kommer att få arbeta brett inom flera områden.

Kvalifikationer


Du ska ha högskoleexamen inom IT, en yrkesutbildning inom IT-området eller en flerårig dokumenterad erfarenhet av systemutveckling för webben med Java. Du ska ha kunskap inom webbtekniker(JSP, Servlet, HTML, Javascript, CSS, HTML) och databaser. Det är meriterande med kunskap samt erfarenhet av eller inom Mysql, Tomcat, Glassfish, Apache, J2EE, Spring, Webbservices, SVN, Netbeans, Ant, Maven/Jenkins.

Då du kommer att ingå i ett litet, sammansvetsat team och ha nära kontakt med användare och beställare, förutsätter vi att du har god social förmåga och är van att finna innovativa lösningar på ibland svårformulerade önskemål. Du strävar efter att kontinuerligt lära dig nya saker och anta utmaningar. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och kunskap i eller erfarenhet av programmering.

Ansökningsförfarande

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4014/2013
Kontakt
  • Anders Larsson/ Systemutvecklare, 08-517 728 06
Facklig företrädare
  • Christina Hammarstedt, OFR, 08-524 860 55
  • Gunnar Stenberg, SEKO, 08-524 880 75
  • Lars Ährlund-Richter, SACO, 08-517 734 50
Publicerat 2013-11-27
Sista ansökningsdag 2013-12-18

Tillbaka till lediga jobb