Karolinska Institutet, Institutionen för fysiologi och farmakologi

Vid institutionen för fysiologi och farmakologi bedrivs internationellt uppmärksammad forskning av hög kvalitet i fysiologi, farmakologi, anestesiologi och intensivvård. Vi har cirka 400 anställda, 30 forskargrupper och 90 doktorander. Vårt samarbete med kliniker vid Karolinska Universitetssjukhuset ger unika möjligheter för translationell forskning inom våra ämnen. Vid institutionen bedrivs utbildning på grund- och avancerad nivå innefattande undervisning på flertalet olika program vid KI.

Vid Karolinska Institutets campus i Solna invigdes 2018 ett nytt forskningshus – Biomedicum. I Biomedicum har en stor del av den experimentella forskningen på Karolinska Institutets campus Solna samlats under ett tak i en avancerad forskningsmiljö som främjar samverkan och forskning över vetenskapliga gränser. Biomedicum består av 65000 kvm fördelade på 11 våningar. Här arbetar ca 1300 personer, huvudsakligen forskare.

Avdelning
Facility management (FM) organisationen ansvarar för infrastruktur och service i Biomedicum och är central för att stödja och förbättra effektiviteten hos kärnverksamheten i Biomedicum. Organisationen ansvarar för samordning, initiering, hantering och övervakning när det gäller bl.a. fastighetsfrågor, laboratoriesäkerhetsfrågor, diskanläggning, avfallshantering, godsmottagning och brandsäkerhetsfrågor.

Facility management arbetar nära övriga delar av stöd- och kärnverksamheten och består av ca 25 personer.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en serviceinriktad receptionist som är Biomedicums ansikte utåt.

Du behöver kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppkomma, så att både medarbetare och besökare med olika behov och förväntningar bemöts på bästa sätt. Då receptionen vissa tider och dagar har hög belastning, behöver du kunna hantera stressiga situationer.

Vi önskar att du är ansvarsfull, strukturerad och har lätt för att arbeta självständigt.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

 • Ta emot besökare och kontakta besöksmottagaren
 • Hänvisa besökare till rätt lokal
 • Hantera passerkort och behörigheter
 • Ta emot inkommande bud
 • Hantera larm
 • Kontaktperson för väktarna
 • Uppdatera bevakningsinstruktioner för väktarna. 
 • Hålla receptionen ren och välkomnande
 • Olika administrativa uppgifter t.ex. ärendehanteringssystem.

 

Kvalifikationer
Karolinska Institutet verkar i en internationell miljö så är det ett krav att du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Extra plus ifall du kan ett tredje språk.

Du kommer att vara kontaktpersonen för väktarna och hantera larmsystemet så det är meriterande om du har jobbat inom säkerhetsbranschen. Du behöver ha datorvana (Outlook, Word och Excel mm) och erfarenhet av både ärendehanteringssystem och besökssystem.

Du behöver ha minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt Överrenskommelse
Löneform Månadslön
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-1756/2019
Kontakt
 • Eva Palmer, chef Facility Management, eva.palmer@ki.se
Facklig företrädare
 • Bo Rydqvist, SACO, 08-524 872 67
 • Niklas Andersson, OFR, niklas.andersson@ki.se
 • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-03-24

Tillbaka till lediga jobb