Karolinska Institutet, Institutionen för Lärande, Informatik, Management och Etik

Department of Learning, Informatics, Management and Ethics (LIME) focuses on some of the key areas important to fulfilling the motto of Karolinska Institutet to improve human health´. At LIME, research, development and education is conducted in the following areas: medical and healthcare education, informatics, management, ethics, and suicide prevention. LIME has about 150 employees and is located at Solna Campus. ki.se/lime

Avdelning

Nationellt Centrum för Suicidforskning och Prevention av Psykisk Ohälsa (NASP) bedriver sin verksamhet vid Karolinska Institutet, Campus Solna. Sedan 1993 är NASP Stockholm läns landstings rådgivare kring frågor gällande självmordsforskning och prevention av psykisk ohälsa. NASP är även ett WHO samarbetscenter som tillsammans med WHO:s europeiska kontor i Köpenhamn arbetar med att redogöra för självmordsförebyggande strategier globalt.

Projekt: Support vid utveckling av ungdomsprogram

Vi söker en projektassistent till NASP som kommer att arbeta med utvecklingen av självmordspreventiva program för ungdomar samt att ge administrativt stöd till andra projekt som bedrivs vid NASP.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som projektassistent innefattar arbetsuppgifter som att hjälpa projektsamordnare med fakta- och innehållsgranskning vid behov, skriva rapporter på engelska och svenska, bistå i projektledning och andra administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Den ideala sökande har en kandidatexamen i folkhälsovetenskap (psykisk hälsa), global hälsa, psykologi eller annat relaterat ämnesområde. Att ha erfarenhet av att arbeta med unga och psykisk hälsa, praktiskt och/eller teoretiskt, är ett krav. Erfarenhet av att koordinera och utföra ungdomsprogram i Sverige eller internationellt värderas högt.

Sökande bör ha utmärkta färdigheter i att skriva och ska ha baskunskaper inom projektledning. Om sökande är bekant med kvantitativa och kvalitativa forskningsmetoder och har utfört litteraturstudier är detta en fördel, men det är inte ett krav. Erfarenhet inom utbildning och rådgivning av unga kommer att värderas. 

Sökande kommer att ingå i en dynamisk forskargrupp och bör därför ha utmärkta administrativa och organisatoriska egenskaper för att kunna effektivisera innehåll, arkivera forskningsmaterial, organisera kurser samt hantera samarbetsmöjligheter; en förmåga att hantera flera projekt parallellt och samtidigt kunna prioritera mellan de olika arbetsuppgifterna; en förmåga att kunna välja riktning och att arbeta självständigt. Utöver detta bör sökande vara företagsam, självmotiverad och ha god kommunikations- och problemlösningsförmåga. Kunskaper i Microsoft Word och Powerpoint är ett krav. Praktisk erfarenhet av Indesign och Wordpress är meriterande. Sökande måste tala och skriva flytande engelska och svenska. 

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-1752/2019
Kontakt
  • Danuta Wasserman, Professor, danuta.wasserman@ki.se
  • Vladimir Carli, Lektor, vladimir.carli@ki.se
Facklig företrädare
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
  • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-04-14

Tillbaka till lediga jobb