Avdelning
På avdelning 8 finns vuxenklinik, sterilcentral och patientkassa. Här utförs behandlingar av vuxna patienter av blivande tandläkare och tandhygienister. Våra handledare är erfarna lärare inom tandvården.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som receptionist på vår specialistklinik inom våra ämnesområden Parodontologi, Protetik, Orofacial smärta o käkfunktion, Gerodonti och Cariologi. Tjänsten innebär sedvanliga receptionistarbetsuppgifter så som inkommande telefonsamtal, tidsbokningar, remisser, scanning, ta emot patienter samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Detta är ett roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att ta mycket eget ansvar. Tjänsten som receptionist är en deltidstjänst på 80 % där du arbetar måndag till torsdag varje vecka.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning och/eller som har erfarenhet av receptionistarbete inom tandvård. Har du arbetat i Opus, Libretto och Symfoni samt arbetat på en större tandvårdsklinik sedan tidigare ser vi detta som meriterande. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift och en grundläggande förståelse av det engelska språket.

För att passa in i rollen som receptionist hos oss på institutionen för odontologi ser vi att du är strukturerad, flexibel och fungerar bra i ett team. Du ska ha förmåga att snabbt förstå och vara intresserad av att lära dig nya saker. Du kommer att vara avdelningens ansikte utåt och därför är det viktigt att du är serviceinriktad, lugn och positiv i din framtoning och har lätt att fokusera på arbetsuppgifterna i en aktiv miljö. Vi värdesätter att du är självständig med känsla för service då klinikens mål är att sätta patienten i centrum. Du bör känna dig bekväm i en mångkulturell omgivning, eftersom Karolinska institutet har medarbetare från hela världen. Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2323/2013
Kontakt
  • Katarina Gustavsson, Kliniksamordnare, 08 524 881 97
Facklig företrädare
  • Björn Appelgren, SACO, 070-71 667 00
  • Gunnar Stenberg, SEKO, 08-524 880 75
  • Inga-Lill Tillgren, OFR, 08-524 881 74
Publicerat 2013-07-01
Sista ansökningsdag 2013-07-31

Tillbaka till lediga jobb