Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 450 anställda och en omsättning på 490 miljoner år 2018, består av sju sektioner och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Avdelning
Vid sektionen för klinisk geriatrik bedrivs undervisning och forskning om geriatriska sjukdomar med tonvikt på demenssjukdomar. Verksamheten är knuten till geriatriska kliniken och de patientflöden som finns vid Karolinska Universitetssjukhuset. Sektionens demensforskning är inriktad mot tidig diagnostik av demenssjukdomar med betoning mot imaging. Verksamheten har en starkt internationell anknytning med medverkan i flera stora EU-projekt.

Arbetsuppgifter
Vi söker en person som ska vara behjälplig i det webbaserade programmet Pingpong med att bland annat:

 • bygga upp nya kursmiljöer
 • konstruera webbaserade tentor och utvärderingsenkäter
 • lägga in studenter
 • göra kursbudget
 • hjälpa till med felsökningar
 • vara delaktig i lärandemiljöerna

Arbetsuppgifterna innefattar också att administrera det geriatriska momentet vid läkarutbildningen, sjukgymnastprogrammet samt arbetsterapeutprogrammet. Inom arbetsuppgifterna ryms även registrering i Ladok; såväl moment som kurs som avslutad utbildning. Du kommer också att vara behjälplig i att ta fram statistik från de olika momenten och kurserna samt kunna hantera studenter med Individuellt Studie Program (ISP).

Kvalifikationer
Vi ser att du har pedagogiska skickligheter då en stor del av arbetet kommer vara att lära ut i Pingpong. Det är en förutsättning att du är påläst i de lagar och författningar som finns inom högskoleområdet och inom ramen för statlig myndighetsutövning. God datorvana och kunskaper i Microsoft Office är meriterande. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och mycket goda kunskaper i engelska.

Meriterande är kunskaper i utbildningsadministrativa program såsom Pingpong och LADOK samt erfarenhet av arbete med webbsidor. Vi sätter stort värde på god social kompetens och tror att du är noggrann, organiserad, serviceinriktad och har en högskoleutbildning i bagaget. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2595/2013
Kontakt
 • Maria Eriksdotter, Prefekt och Professor, Maria.Eriksdotter@ki.se, 08-585 864 49
 • Lars-Olof Wahlund, Professor och Sektionschef, Lars.Olof-Wahlund@ki.se, 08-585 854 19
 • Ulla Cronfalk-Hernlund, Personalchef, Ulla.Cronfalk-Hernlund@ki.se, 08-524 868 18
Facklig företrädare
 • Erika Franzén, SACO, 08-524 888 78
 • Gunnar Stenberg, SEKO, 08-524 880 75
 • Carina Dahlin, OFR, 08-524 836 92
Publicerat 2013-07-02
Sista ansökningsdag 2013-07-28

Tillbaka till lediga jobb