Avdelning
På avdelning 8 finns vuxenklinik, sterilcentral och patientkassa. Här utförs behandlingar av vuxna patienter av blivande tandläkare och tandhygienister. Handledare är erfarna lärare inom tandvården. Vid avdelning 2 bedrivs utbildning och forskning inom endodonti, cariologi och dentala biomaterial.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär sedvanliga tandsköterskeuppgifter på kliniken samt att assistera specialisttandläkare och blivande specialisttandläkare i endodonti. Du kommer även att assistera vid rotspetsoperationer som utförs på avdelningen samt utföra vissa administrativa arbetsuppgifter. Några specialisttandläkare pratar endast engelska och därför ska du behärska engelska språket tillräckligt bra för att kunna översätta mellan patient och de utländska tandläkare som går sin specialistutbildning på kliniken. Tjänsten som tandsköterska är en heltidstjänst och du kommer att tjänstgöra ca 70 % på avdelning 2, endodonti och ca 30 % på avdelning 8, vår vuxenklinik. Detta är ett vikariat som stäcker sig från augusti till och med december 2013 med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Krav:

  • Tandsköterskeutbildning
  • Goda kunskaper i engelska

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta i OPUS journalsystem
  • Erfarenhet av arbete med studenter på olika nivåer i en lärande miljö

För att passa in i rollen som tandsköterska hos oss ser vi att du är strukturerad, flexibel och fungerar bra i ett team. Du ska ha förmåga att snabbt förstå och vara intresserad av att lära dig nya saker. Vi värdesätter att du är självständig med känsla för service då klinikens mål är att sätta patienten och studenten i centrum. Du bör vara kulturellt medveten och känna dig bekväm i en mångkulturell miljö eftersom Karolinska institutet har medarbetare från hela världen. Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2013-07-19
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2322/2013
Kontakt
  • Katarina Gustavsson Kliniksamordnare, 08 524 881 97
Facklig företrädare
  • Björn Appelgren, SACO, 070-71 66 700
  • Gunnar Stenberg, SEKO, 08-524 880 75
  • Inga-Lill Tillgren, OFR, 08-524 881 74
Publicerat 2013-06-25
Sista ansökningsdag 2013-07-23

Tillbaka till lediga jobb