Karolinska Institutet

Department of Learning, Informatics, Management and Ethics (LIME) focuses on some of the key areas important to fulfilling the motto of Karolinska Institutet to improve human health´. At LIME, research, development and education is conducted in the following areas: medical and healthcare education, informatics, management, ethics, and suicide prevention. LIME has about 150 employees and is located at Solna Campus. ki.se/lime

Vi söker nu en utbildningsadministratör för ett 1-årigt vikariat på heltid till enheten för medicinsk statistik och enheten för medicinsk pedagogik vid institutionens Lärandeavdelning. 

Som utbildningsadministratör ansvarar du bland annat för: 

 • Uppdatering och revidering av kursplaner i KIWAS
 • Schemaläggning/lokalbokning inför kurser i TimeEdit
 • Kursantagning samt administration i Ladok
 • Kommunikation med studenter och koordination med lärare inför och under kurser
 • Kursarkivering
 • Webbpublicering i Drupal
 • Intern administration såsom fakturagodkännande

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst treårig gymnasial utbildning och som kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska så väl som engelska. Du är noggrann, flexibel och van att organisera ditt arbete självständigt. Du tycker om att arbeta i periodvis högt tempo och hantera många olika ärenden parallellt. Du har god kommunikativ och social förmåga, är lyhörd samt bra på att söka information på egen hand.  

Tjänsten kräver att du har god datorvana samt omfattande kunskaper i Microsoft Office. Vi ser helst att du tidigare har arbetat med webb/datorbaserade administrationsverktyg, och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter av utbildningsadministration på Karolinska Institutet eller annat lärosäte. Lista gärna vilka webb- och datorbaserade verktyg du har tidigare erfarenhet av i din ansökan.

I tjänsten ingår också webbpublicering, varför du bör ha erfarenhet och intresse av webbarbete och kommunikation. 

Vi kommer att lägga vikt vid dina tidigare erfarenheter så väl som vid dina personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2794/2018
Kontakt
 • Tanja Tomson, chef Lärandeavdelningen, 08/52480173, tanja.tomson@ki.se
Facklig företrädare
 • Marcus Stjernström, OFR, 08-524 800 00, marcus.stjernstrom@ki.se
 • Torkel Falkenberg, SACO, 08-524 838 68, torkel.falkenberg@ki.se
 • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2018-05-16
Sista ansökningsdag 2018-06-07

Tillbaka till lediga jobb