Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

NatMEG är det första och enda forskningslaboratoriet i Sverige för helhuvudsmätningar av hjärnaktivitet med hjälp av magnetoencefalografi (MEG). Hos oss finner du en unik möjlighet att arbeta tätt tillsammans med olika toppforskare inom psykologi och neurovetenskap för att gemensamt försöka förstå människans hjärnaktivitet. Vi erbjuder en engagerande och internationell forskningsmiljö där du får en möjlighet att bidra till högkvalitativ forskning på internationell toppnivå.

Din roll

Som amanuens kommer du att assistera med mätningar i MEG-labbet inom flera pågående forskningsprojekt i både i friska och personer med neurologiska eller psykiatriska sjukdomar. Viss tid kan även komma att användas till att utformning av stimuleringsskript och analysera vissa experiment inom ett projekt under ledning av gruppledaren eller gruppmedlemmarna.

Vem är du?

Du är passionerat intresserad av vetenskap och vill bidra till att bättre förstå hjärnan genom att genomföra vetenskapliga experiment på ett rigoröst och reproducerbart sätt. Du är noggrann, nyfiken och har god samarbetsförmåga. Krav för tjänsten är flytande engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av kodning eller skriptning är meriterande.

Behörig för anställning som amanuens kräver att du som sökande är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå i Sverige. 

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap
Läs mer om NatMEG Core Facility

 

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 8e oktober 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-30%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-3540/2023
Kontakt
  • Camilla Ingelborn, HR-partner, 08-52483045,camilla.ingelborn@ki.se
  • Christoph Pfeiffer, Enhetschef, 08-52483333
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb