Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Söker du ett arbete där du får vara verksam i en spännande internationell och mångkulturell forskningsmiljö och där du får arbeta brett med administration? Då är det här platsen för dig!

Vi söker nu en administratör med ekonomisk inriktning till den centrala administrationen på Institutionen för klinisk neurovetenskap. Vi utgör det administrativa stödet till institutionens forskargrupper och utbildningsprogram. Här arbetar ca 20 personer bestående av administrativ chef, HR-enhet, ekonomienhet, registratur, arkiv, IT-stöd samt utbildnings- och forskarutbildningsstöd. Här sitter även institutionens prefekt samt två forskargrupper.

Din roll

Du kommer att arbeta med löpande administrativa uppgifter, framför allt ekonomiuppgifter av rutinartad karaktär. Det innebär bland annat avstämningar i ekonomisystemet Agresso, fakturering, granskning av utlägg och reseräkningar i lönesystemet Primula, kontroll av fakturor i vårt elektroniska fakturahanteringssystem samt att förmedla regler och policys kring resereglemente och representation till verksamheten. Du kommer också arbeta med administration av anknutna medarbetare till institutionen och stötta upp med övriga administrativa uppgifter. Du bidrar till utveckling och förbättring av rutiner. Arbetet utförs i en grupp om två personer i nära samarbete med ekonomihandläggare och HR på avdelningen.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning gärna med ekonomisk inriktning, det är meriterande med arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter. Vi ser gärna att du kan Excel och har god datorvana. Du som söker ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då vi är verksamma i en internationell miljö.

Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och känner ansvar för det samlade resultatet. Du kommer ha en del kontakt med våra forskare vilket ställer krav på hög servicekänsla och god kommunikationsförmåga. Som person är du noggrann, strukturerad, driven och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och stödsystem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap här
Tio skäl att välja Karolinska Institutet

 

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den (datum).

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2328/2023
Kontakt
  • Elin Johansson, HR-chef, 08-52483044
  • Joakim Airaxin, Ekonomichef, 08-52487076
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb