Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

I vår forskargrupp hittar du ett unikt tillfälle att arbeta nära de bästa forskarna inom synfunktion och ögonrörelsekontroll där vi strävar efter att förstå hur den mänskliga hjärnan integrerar och bearbetar sensoriska intryck. Vi erbjuder en engagerande och internationell forskningsmiljö där du får möjlighet att bidra till högkvalitativ forskning på en internationell toppnivå.

Din roll

Du kommer att hjälpa våra forskare med teknisk support inom programvaruprogrammering, kalibrering av hårdvara och datavalidering. Du kommer också att stödja forskarna i att samla in data på testpersoner och patienter. Uppgifterna inkluderar också en del laboratorieunderhåll och administration.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är ingenjör eller ingenjörstudent. Du har lätt att förstå komplexa ämnen och att föreslå och designa programvara för att hjälpa våra forskare att genomföra välkontrollerade forskningsprojekt inom neurovetenskap. Du kan arbeta i ett team men också självständigt.

Du bör ha:

  • tidigare erfarenhet av att arbeta i en forskningsmiljö
  • goda färdigheter i att arbeta med Matlab och Origin Pro (Microcal)
  • god kommunikationsförmåga på engelska eftersom gruppen är internationell
  • god kommunikationsförmåga på svenska med patienter och testpersoner

Det är mycket fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av att spela in ögonrörelser med eye-tracking utrustning och hjälpa till att analysera ögonrörelsedata.

Det är fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av att synkronisera flera inspelningssystem för inspelning med hög tidsprecision.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Läs mer om forskargruppen du kommer ingå i här

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap här

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 juli 2021.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker med du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-3226/2021
Kontakt
  • Tony Pansell, Forskargruppsledare, tony.pansell@ki.se
  • Anna Wendel, HR-Administratör, anna.wendel@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124 127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2021-07-25
Sista ansökningsdag 2021-08-08

Tillbaka till lediga jobb