Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Inom vår institution för global folkhälsa hittar du en unik möjlighet att arbeta nära framgångsrika lärare och forskare inom global folkhälsa. Vi erbjuder en engagerande och internationell miljö där du kan bidra till utbildning och forskning av hög kvalitet.

Din roll

Vi söker nu en utbildningshandläggare som ska arbeta med våra globala mastersprogram i global hälsa och folkhälsovetenskap;. I rollen arbetar man även i vår utbildningsnämnd; och vår forskningsverksamhet inom institutionen i relation till utbildning och andra ämnen på behovsbasis.

Som utbildningshandläggare förväntas du arbeta med:

  •  Våra mastersprogram och programdirektörer med alla programrelaterade uppgifter. I arbetsuppgifterna ingår att ha kontakt med kursledare, lärare och utbildningsadministrationen på lokal och central nivå. Detta som en länk mellan studenter och programadministrationen i relation till studentfrågor, teknisk support och information om utbildningsprogrammen. Arbetsuppgifterna kommer också att innefatta att upprätthålla den digitala inlärningsplattformen som länken mellan studenter, kursledare och utbildningsledningen.

  • Vår utbildningsnämnd med uppdraget att upprätthålla och förbättra kvaliteten i utbildningen. Detta inkluderar att utveckla, implementera och utvärdera oftast kvalitativa studier. Ytterligare forskningsrelaterade uppgifter inom utbildning och pedagogik kan omfatta att skriva etiska ansökningar och manuskript samt organisera events för studenter och fakultetsmedlemmar.
  • Vår forskningsverksamhet i olika pågående projekt inom institutionen. Det kan handla om deltagande i datainsamlingsprocesser, analyser av kvalitativa och kvantitativa data, resultatsammanställningar och manuskriptskrivning, förbereda finansieringsansökningar och stödja spridning av resultat. 

Vem är du?

För att erhålla tjänsten som utbildningshandläggare krävs att du har:

  • erhållit en magisterexamen i folkhälsa eller global hälsa eller relaterad hälsovetenskap med kurser i kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder.
  • erfarenhet av att organisera akademiska kurser eller workshops.
  • erfarenhet av pedagogiska kursutvärderingar.
  • utmärkta förmågor i att läsa, skriva och kommunicera på svenska och engelska.
  • erfarenhet av att genomföra kvalitativ datainsamling och analys inklusive färdigheter i relevant analysprogramvara.
  • erfarenhet av att språkgranska texter skrivna på engelska för akademisk publicering inom global folkhälsa.
  • kunskaper i att använda Microsoft Office-verktyg och läroplattformen Canvas. 

Eftersom du ska planera och hantera uppdragen behöver du vara strukturerad, kvalitetsorienterad och självständig i ditt arbete. Du kommer att hålla i många ärenden samtidigt och förväntas att vara driven och nyfiken på att förbättra utbildningsuppdragen på institutionen. För att lyckas med uppdragen är god samarbetsförmåga en nyckelfaktor.

Meriterande är om du erfarenhet av att:

  • skriva forskningsmedelsansökningar och etiska prövningsansökningar.

Vid tillsättning av tjänsten läggs stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. På KI träffar du forskare med olika forskningsinriktningar som jobbar tillsammans. Det är det gränsöverskridande samarbetet som bidrar till KI:s världsledande position inom forskning. Flera av de personer du möter inom vården är utbildade på KI. En nära relationen till hälso- och sjukvården är viktig för att skapa utbildning och forskning av högsta kvalitet. Som universitet är Karolinska Institutet också en statlig myndighet. Det gör att du som anställd får goda förmåner genom vårt kollektivavtal.

Placering: Solna

 Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Läs mer om Institutionen för Global Folkhälsa (GPH)

Din karriär fortsätter här

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 7 juli 2023.

Detta är en tillsvidareanställning där Karolinska Institutet tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm, Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2630/2023
Kontakt
  • Helle Mölsted Alvesson, helle.molsted-alvesson@ki.se
Facklig företrädare
  • SACO styrelse, saco@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Magnus Anå, OFR, 08-52486437,magnus.ana@ki.se
Publicerat 2023-06-23
Sista ansökningsdag 2023-07-07

Tillbaka till lediga jobb