Karolinska Institutet, Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle, Avdelningen för fysioterapi

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 540 anställda och en omsättning på 530 miljoner år 2023, består av sju avdelningar och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Avdelningen för fysioterapi har som huvuduppgift att bedriva utbildning och forskning med hög kvalitet inom sjukgymnastik/fysioterapi. Utbildning bedrivs på grund- (fysioterapeutprogrammet), avancerad (magister) och på forskarutbildningsnivå. Utöver det så bedriver avdelningen ett flertal fristående kurser och uppdragsutbildningar. Avdelningen har ett 50-tal medarbetare och ett 20-tal registrerade doktorander.

Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

På avdelningen för fysioterapi får du möjlighet att arbeta i en stimulerande och kreativ miljö med engagerade medarbetare som bedriver både forskning och utbildning av hög kvalitet. Till sektionen söker vi nu 1-2 VIL-samordnare/adjunkt.

Din roll

Anställningen som VIL-samordnare/adjunkt på avdelningen innebär dels ett mer administrativt uppdrag med att samordna och placera studenter i verksamhetsintegrerat lärande (VIL) samt undervisning inom huvudområdet som t.ex. inom rörelsesystemet, ergonomi, och fysisk aktivitet på både grund och avancerad nivå. I det pedagogiska uppdraget ingår såväl kursadministration som undervisning på campus och i klinik. 

Vem är du?

För behörighet till denna tjänst krävs pedagogisk skicklighet, att den sökande är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och har lägst magisterexamen. Vidare krävs pedagogisk utbildning eller motsvarande dokumenterad kunskap och erfarenhet, erfarenhet av undervisning inom sjukgymnastik/fysioterapi eller motsvarande på grundläggande nivå, och avancerad inom de ovan nämnda områdena.

För behörighet krävs även god administrativ förmåga samt stor klinisk erfarenhet inom fysioterapi. Erfarenhet av kliniskt arbete inom framför allt rörelsesystemet, ergonomi, och att handleda studenter inom klinisk verksamhet är särskilt meriterande. Du ska vara trygg i att arbeta både självständigt och i team samt ha god organisatorisk och analytisk förmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Bedömningsgrunder

Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk skicklighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. På KI får du träffa forskare med olika forskningsinriktningar som jobbar tillsammans. Det är det gränsöverskridande samarbetet som bidrar till KI:s världsledande position inom forskning. Flera av de personer du möter inom vården är utbildade på KI. En nära relationen till hälso- och sjukvården är viktig för att skapa utbildning och forskning av högsta kvalitet. Som universitet är Karolinska Institutet också en statlig myndighet. Det gör att du som anställd får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. 

Placering: Flemingsberg

 

Läs mer om Avdelningen för fysioterapi

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Ansökan

Ansökan ska innehålla följande handlingar företrädesvis skrivna på engelska (alternativt svenska): CV, meriter och beskrivning av planerad forskning som presenteras i enlighet med Karolinska Institutets meritportfölj.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.


Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enl ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1956/2023
Kontakt
  • Johanna Lundblad, HR, 08-52486835
  • Malin Nygren-Bonnier, avdelningschef, 08-52488831
Facklig företrädare
  • Taher Darreh-Shori, SACO, taher.darreh-shori@ki.se
  • Carina Eklund, OFR, 08-58582665
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb