Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Institutet för miljömedicin (IMM) är en institution vid Karolinska Institutet och ett tvärvetenskapligt forskningsinstitut inom det brett definierade området miljömedicin. IMM bedriver avancerad forskning inom miljö- och yrkesmedicin, toxikologi, fysiologi, epidemiologi och biostatistik med fokus på att klarlägga hur miljö- och livsstilsfaktorer påverkar vår hälsa och vilket samspel med gener som finns. IMM är också ett nationellt expertorgan inom miljömedicin och IMMs forskare är vetenskapliga rådgivare åt myndigheter och andra beslutsfattare samt medverkar i nationella och internationella expertgrupper.

Din roll

Vi söker en administratör på deltid (40 %) till enheten för arbetsmedicin, Solna. Vid vår enhet bedriver vi forskning om arbetsmiljöns betydelse för hälsa och sjukdom. Enheten har ett nära samarbete med Centrum för arbets- och miljömedicin på Karolinska sjukhuset, Region Stockholm. 

I arbetet som administratör ingår en rad administrativa göromål som fakturahantering, beställningar av kontorsmaterial, datorer och annan utrustning, resebokningar, projektbevakning, administration i samband med konferenser och seminarier, praktisk hjälp till gästforskare, föreläsare och nyanställda. Anställningen är en tillsvidareanställning. 

Vem är du?

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens med erfarenhet av administrativt arbete inom Karolinska Institutet eller andra universitet/högskolor. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Goda kunskaper i Word, Excel, UBW och andra digitala verktyg. Det är en fördel om du även har erfarenhet av att skriva och bearbeta populärvetenskapliga texter.

Som person är du flexibel, van att ta egna initiativ och självständig. Du har social kompetens med en hög servicekänsla och trivs i en miljö med många kontaktytor. Att vara noggrann och strukturerad med sinne för ordning och reda är ett måste i denna roll då du kommer ha många olika arbetsuppgifter som löper parallellt. Erfarenhet av arbete i akademisk forskningsmiljö är meriterande.

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna 

 Tio skäl att välja Karolinska Institutet

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den (datum).

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1118/2023
Kontakt
  • Jenny Selander, enhetschef, jenny.selander@ki.se
Facklig företrädare
  • Anne Boström, SEKO, 08-52487579,anne.bostrom@ki.se
  • Niklas Andersson, OFR , 08-52487419,niklas.andersson@ki.se
  • Anda Gliga & Nanna Fyhrquist, Saco-S, anda.gliga@ki.se,nanna.fyhrquist@ki.se
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb