Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Vi söker en engagerad psykologstuderande (eller motsvarande) för arbete inom tre kliniknära projekt som genomförs av Center of Neurodevelopmental Disorders at Karolinska Institutet (KIND) och Habilitering & Hälsa, Region Stockholm. Två av projekten handlar om en ACT-insats för föräldrar till barn med funktionsnedsättning. I det tredje projektet utvärderar vi ett nytt föräldrastödsprogram för föräldrar med adhd-diagnos.

Din roll

Uppgifterna varierar mellan projekten men innebär bland annat

  •  hantering av data, patientinformation och relaterat material, inklusive saker som att förbereda forskningsjournaler och patientmaterial, kopiera, sortera och arkivera forskningsmaterial och lägga in forskningsdata i en databas,
  • insamling av forskningsdata, inklusive saker som att lämna/hämta material, assistera under patientbesök för uppföljande bedömning med formulär samt göra utskick av rekryteringsmaterial och test såsom genetiska prover.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann och kan organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt, i samarbete med assistentkollegor och projektsamordnare såväl som på egen hand. Då din tid kommer att fördelas mellan tre olika projekt är det viktigt att du både klarar av och uppskattar variation vad gäller uppgifter, roller och arbetsplatser. Arbetet innefattar viss kontakt med och bemötande av patienter, varför vi gärna ser att du hunnit gå några terminer på psykologprogrammet och/eller har erfarenhet av arbete med människor inom vård, stöd eller omsorg. Vidare ser vi gärna att du har grundläggande kunskaper i Excel, att du ser och tar tag i saker som behöver göras och att du kan bedöma när frågor behöver stämmas av med samordnare eller chef.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering:  Största delen av arbetet utförs på plats på Sabbatsbergs sjukhus och på KIND, under ordinarie arbetstid. Endast vissa delar kan förläggas till kvällar eller helger.

Tid/Omfattning: Antalet timmar uppskattas till i genomsnitt 10 timmar / vecka, men kommer variera mellan veckor och månader. Möjlighet finns att jobba mer under sommaren.

Läs mer om institutionen för kvinnors och barns hälsa här

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde snarast möjligt
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 25%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-450/2023
Kontakt
  • Tatja Hirvikoski, Forskargruppsledare, 08-52480000
  • Johanna Ahlström, HR-Partner, 08-52482397
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • John Inge Johnsen , SACO, john.inge.johnsen@ki.se
  • Shahla Rostami, OFR, shahla.rostami@ki.se
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-20

Tillbaka till lediga jobb