Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Vid institutionen för odontologi skapar vi framtidens tandvård. Här utbildar vi tandläkare, tandhygienister, specialisttandläkare och forskare. Vi bedriver forskning inom många olika områden. Vår kliniska utbildning är förlagd till universitetstandvården som vi har ett nära samarbete med. Tillsammans med universitetstandvården bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade. Totalt är vi 270 medarbetare och större delen av vår verksamhet finns vid Campus Flemingsberg. 

Vid institutionen för odontologi ges ”Kunskapsprov för tandläkare med examen utanför EU/EES” på uppdrag av Socialstyrelsen. Projektet går in på sitt fjärde år och involverar ämnesföreträdare, sakkunniga och pedagogisk expertis. Provet ges i två delar:

 • Teoretiskt prov vilket ges som e-examination i datasal tre gånger per år
 • Praktiskt prov som består av OSCE samt manuella moment och som ges två gånger per år. 

Din roll

Vi söker en tandläkare med pedagogisk kompetens som ska medverka i arbetet med Kunskapsprov för tandläkare med examen utanför EU/EES. Du kommer tillsammans med projektledare och övriga medlemmar i en projektgrupp att delta i vidareutveckling av elektroniska teoretiska prov så väl som kliniska prov. Detta innefattar att konstruera frågeunderlag och frågor till proven och att även utvärdera frågeunderlag och frågor. Projektgruppen har ett väl fungerande samarbete och i rollen ingår både grupparbete och självständiga arbetsuppgifter. Tjänsten kan vara på hel- eller deltid och är en visstidsanställning på ett år med möjlighet till förlängning.

Vem är du?

För att passa i rollen har du följande färdigheter och personliga egenskaper 

Krav: 

 • Legitimerad tandläkare  
 • Pedagogisk kunskap och erfarenhet  

Meriterande:

 • Erfarenhet av och intresse för examinationsfrågor 
 • Erfarenhet av arbete med e-examination
 • Högskolepedagogisk utbildning  

Vi vill gärna träffa dig som har ett genuint intresse för pedagogiskt utvecklingsarbete. Du samarbetar gärna med andra och har lätt för att tänka kreativt och lösningsorienterat. Har du tidigare erfarenhet av arbete vid universitet/högskola i kombination med klinisk erfarenhet så är det ett stort plus. Kunskaper inom IT och webb är också meriterande. Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper. 

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

Läs mer om att jobba på universitetstandvården

Din karriär fortsätter här

 

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-4395/2020
Kontakt
 • Gunilla Sandborgh Englund, Professor , 08-524 881 03
 • Anneli Korsheden, HR-partner , 08-524 881 70
Facklig företrädare
 • Nikolaos Christidis,SACO, 070-037 49 67
 • Johanna Karro, OFR, 08-524 888 01
Publicerat 2020-10-19
Sista ansökningsdag 2020-11-08

Wróć do ofert pracy