Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Positronemissionstomografi (PET) är en bildteknik som används för att undersöka hjärnans funktion hos friska försökspersoner och patienter med neuropsykiatriska sjukdomstillstånd. Metoden kan även användas på smådjur för att undersöka olika sjukdomsmodeller. PET-gruppen vid Karolinska Institutet är en av de världsledande inom sitt forskningsområde.

Din roll

Vi söker en djurtekniker med erfarenhet av arbete med gnagare till vår forskargrupp. Du kommer att arbeta med projekt inom smådjursimaging i tätt samarbete med ytterligare en djurtekniker och en forskningsingenjör, samt ha nära kontakt med gruppens senior lab manager angående försöksupplägg och dagligt arbete. Arbetsuppgifterna innefattar huvudsakligen sövningar, anestesiövervakning, i.v. kanylering, dosering av substanser samt journalföring. Provtagningar och dissektioner är andra vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vem är du?

Du innehar FELASA-certifikat motsvarande EU funktion A (utförare). Har du tidigare arbetat med gasanestesi och i.v.-injektioner är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, att du är mån om djurens välbefinnande, är ansvarsfull samt har god samarbets- och samordningsförmåga. Goda kunskaper i engelska krävs eftersom dokumentation och kommunikation inom gruppen till stor del sker på engelska. Du behöver vara flexibel då arbetstiderna kan variera.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för Klinisk neurovetenskap här

Din karriär fortsätter här

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2020.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-880/2020
Kontakt
  • Miklós Tóth, Senior lab manager, miklos.toth@ki.se
  • Anna Wendel, Personaladministratör, anna.wendel@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124 127
  • Arsalan Amir, SACO, 08 - 517 733 37
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2020-02-18
Sista ansökningsdag 2020-03-03

Wróć do ofert pracy