Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

För dig som har intresse för administration och vill arbeta serviceinriktat i en spännande forskningsmiljö, söker vi nu en administratör till Institutionen för Onkologi-Patologi. Våra forskare bedriver grundläggande, translationell och klinisk forskning samt utbildning med anknytning till cancer. På Institutionens administration kommer du att bli en del av ett engagerat team som är mycket stolta över att vara service- och stödfunktion på en internationell arbetsplats som driver cancerforskningen framåt!

Din roll

I rollen som administratör kommer du att:

  • Ansvara för IT-system som hanterar behörigheter och anknytningar.
  • Kontrollera och hantera utlägg, reseräkningar och friskvårdbidrag samt utbilda lokala administratörer i diverse frågor kopplade till detta.
  • Vara administrativt stöd vid upprättande av Institutionens delegationer.
  • Ansvara för och medverka vid konferenser och utbildningar. Beställning av förtäring, bokningar av resor och hotell samt tillkommande administration.
  • Vara beställare av varor och material till administrationen.
  • Ansvara för Institutionens posthantering.
  • Utföra diverse övriga administrativa uppgifter. 

Vem är du?

Vi söker dig som har en avklarad gymnasial utbildning och har tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Det är meriterande att ha haft en liknande roll inom offentlig förvaltning. Arbetet innebär en kombination av självständiga och rutinmässiga arbetsuppgifter som ställer krav på att vara ansvarstagande och självgående. För att lyckas i rollen är det även viktigt att kunna ta initiativ, ha god planeringsförmåga och struktur samt att vara noggrann. Du ska ha datorvana, lätt för att lära dig nya system och ha goda IT-kunskaper i Microsoft Office.

I rollen som administratör har du mycket kontakt med våra anställda och studenter. Vi ser därför att du som person är utåtriktad och kommunikativ, har hög servicekänsla samt är bra på att skapa goda relationer. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Arbetet kräver dessutom en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta nära tillsammans med dina kollegor på administrationen.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Anställningen är tidsbegränsad till december 2020 men med chans till förlängning.

Placering: Solna

Institutionen för Onkologi-Patologi

Din karriär fortsätter här

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 17 mars 2020.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde April 2020
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-863/2020
Kontakt
  • Anne Jensen, Personalchef, 073-673 91 85, anne.jensen@ki.se
Facklig företrädare
  • Andreas Lundqvist, SACO, 08-517 768 84
  • Helen Eriksson, OFR, 08-524 823 38
Publicerat 2020-02-21
Sista ansökningsdag 2020-03-17

Wróć do ofert pracy