Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Som enhetsadministratör arbetar du med omväxlande arbetsuppgifter i en inspirerande miljö fylld av kompetens. Arbetet är självständigt men och också i nära samarbete med sektionens enhetschefer och ledningsgrupp. Det finns goda möjligheter att påverka hur du lägger upp och organiserar ditt arbete, inom ramen för uppdraget.

Sektionen

Inom sektionen för omvårdnad bedrivs utbildning inom grund- och avancerad nivå, fristående kurser samt uppdragsutbildning för sjuksköterskor. Dessutom bedrivs forskning och forskarutbildning, inom huvudämnet omvårdnad. Sektionen har drygt 100 medarbetare som tillsammans bidrar till att utbilda cirka 800 studenter varje år.

Din roll

Vi söker nu en vikarierande enhetsadministratör som kommer arbeta med varierande uppgifter inom personaladministration, men också med vissa ekonomiuppgifter samt annat administrativt stöd till verksamheten. Du kommer stötta enhetscheferna men även övrig personal i olika administrativa frågor. Arbetsuppgifterna utförs i huvudsak självständigt, de innefattar såväl rutinartade arbetsuppgifter som mer avancerade uppgifter, vilka även kan utvecklas över tid i relation till verksamhetens behov och den anställdes kompetens.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att bevaka ledigheter och anställningar som upphör, skriva underlag för anställningsavtal och anställningsändringar, granska resor och utlägg, godkänna fakturor, beställa litteratur, resor och catering, administrera semesteransökningar, hantera underlag för utbetalning av arvoden samt introducera nya medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning, gärna på kandidatnivå, samt lämplig administrativ erfarenhet, företrädesvis inom personalområdet. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt besitta en god administrativ förmåga. Du ska ha datorvana och kunna hantera grunderna i Microsoft Office. Erfarenhet av att arbeta i systemen Agresso och Primula är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig förvaltning.

Arbetet ställer krav på noggrannhet, planering och att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på god social kompetens, ansvarskänsla, servicevilja samt förmåga att ta egna initiativ. Anställningen är ett vikariat på drygt 1 år.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

https://ki.se/nvs/om-sektionen-for-omvardnad

 

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 23 februari 2019.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Referensnummer 2-532/2020
Kontakt
  • Kay Sundberg, Enhetschef,, kay.sundberg@ki.se, 08-524 835 72
  • Mona Hellstadius, HR-ansvarig, mona.hellstadius@ki.se, 08-524 868 14
Facklig företrädare
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
  • Taher Darreh-Shori, SACO, 08-524 835 29
Publicerat 2020-01-30
Sista ansökningsdag 2020-02-23

Wróć do ofert pracy