Avdelning

Den administrativa enheten vid institutionen består av ett tiotal medarbetare med ansvar för HR, ekonomi, kommunikation och utbildning. Vår uppgift är att ge kärnverksamheten stöd och service så att forskning och utbildning kan utföras på bästa möjliga sätt. Vi arbetar direkt med forskare och lärare vid institutionen och ger kvalitativt och effektivt stöd i en spännande och kreativ miljö.

Arbetsuppgifter

Som personalansvarig kommer du att arbeta verksamhetsnära med både operativa och strategiska frågor inom hela HR-området. I rollen ingår det till stor del att stötta och uppdatera chefer och medarbetare i alla förekommande personalrelaterade frågor. I arbetsuppgifterna ingår bl.a:

  • Arbetsrätt och facklig samverkan
  • Arbetsmiljö, friskvård och rehabilitering
  • Rekrytering
  • Övergripande HR- och löneadministration
  • Personalvård och personalaktiviteter

Du kommer även att ingå i institutionens samverkansgrupp, institutionsråd och arbetsmiljögrupp som HR-representant.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning från personalvetarprogrammet samt har minst fem års arbetslivserfarenhet inom området. Du behärskar även svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetat inom statlig sektor eller universitetsvärlden samt har arbetat med systemen Primula och Varbi.

För att lyckas i rollen ska du vara självgående och tar initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du ska gilla ett varierat och självständigt arbete där du på ett flexibelt och snabbt sätt kan skifta mellan olika uppgifter. Du ska även ha lätt för att skapa goda relationer då rollen innebär många kontakter både internt och externt. Rollen kräver att du är ansvarsfull, noggrann och har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Varmt välkommen med din ansökan senast den 23 oktober 2019.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

 

 

 


Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5057/2019
Kontakt
  • Eva Gipperth, Administrativ chef, Eva.Gipperth@ki.se
Facklig företrädare
  • Göran Engberg, SACO, 08-524 867 17
  • Niklas Andersson, OFR, niklas.andersson@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-10-23

Wróć do ofert pracy