Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Söker du ett arbete där du får vara verksam i en spännande internationell och mångkulturell forskningsmiljö och där du får arbeta brett med personalfrågor? Då är det här platsen för dig! Vi sitter i nybyggda lokaler i Biomedicum på campus Solna. Vi verkar i nära dialog med forskarna och arbetet består av mångsidiga arbetsuppgifter. Den centrala administrationen på Institutionen för cell- och molekylärbiologi (CMB) utgör det administrativa stödet tilll institutionens ca 30 forskargrupper. Totalt är vi ca 230 verksamma vid institutionen. På CMB:s administrativa enhet arbetar idag sju personer, varav två inom HR. Till den enheten söker vi nu en personalhandläggare.

Din roll
Du som personalhandläggare är en mycket viktig del i den dagliga kontakten med institutionens medarbetare. Arbetet är främst operativt och den vi söker kommer att arbeta brett med personalfrågor inom många områden. I uppgifterna ingår bl.a. att bistå forskargruppledare och övriga medarbetare med information och kunskap om lagar, regler och avtal inom HR-området.

Vidare ingår 
övergripande HR-projekt, att administrera utannonsering av anställningar, handlägga rekryteringsärenden, hantera stipendieärenden samt daglig administration i lönesystemet Primula.

Exempel på andra arbetsuppgifter är t. ex. att hålla introduktioner av ny personal, skriva intyg, ta fram underlag och diarieföra personalärenden samt övrig personaladministration. Du blir också HR-representant i institutionens utbildningsråd.

Vi arbetar bland annat med systemen Primula, Varbi samt W3D3.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskole-examen från personalvetarprogrammet eller annan liknande utbildning, samt några års arbetslivserfarenhet inom HR. Erfarenhet av arbete vid universitet eller annat statligt arbete är en merit.

Arbetet sker i nära samarbete med personalchef och andra medarbetare på institutionen. Det är därför viktigt att både kunna arbeta självständigt samt ha en god samarbetsförmåga. Arbetet innebär en kombination av självständiga och rutinmässiga arbetsuppgifter. Vi söker dig som är bra på att planera, prioritera och organisera ditt arbete på ett flexibelt sätt. Du har ett professionellt förhållningssätt samt är ansvarstagande, strukturerad och noggrann.

Då vi verkar i en internationell miljö är det av stor vikt att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Sedan 2018 sitter vi i Biomedicum, en spännande miljö med nya, fräscha lokaler där fem av KI:s institutioner samlas, varav CMB är en. En stor del av KI:s experimentalla forskning på campus Solna samlas i denna nya byggnad som främjar forskning över vetenskapliga gränser.

Läs mer om Institutionen för cell- och molekylärbiologi (endast på engelska): https://ki.se/en/cmb/department-of-cell-and-molecular-biology


 Din karriär fortsätter här

--

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande, ansök därför gärna redan idag. Välkommen med din ansökan!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad? Sök jobb hos oss – och bidra till en bättre hälsa för alla

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5016/2019
Kontakt
  • Margaret Ulander, personalchef, 08-524 872 79, margaret.ulander@ki.se
Publicerat 2019-10-07
Sista ansökningsdag 2019-10-31

Wróć do ofert pracy