Karolinska Institutet, Institutionen för onkologi-patologi, Administrativa enheten

Institutionen för onkologi-patologi bedriver grundläggande, translationell och klinisk forskning samt utbildning med anknytning till cancer. Cirka 300 personer från 40 nationer arbetar för närvarande vid institutionen. Drygt 30 forskargrupper med olika cancerforskningsprofiler är engagerade och vi har cirka 110 doktorander. Institutionen för onkologi-patologi ansvarar för grundutbildning i patologi, onkologi och rättsmedicin för läkarstudenter, samt tumörbiologikurser för biomedicinstudenter och patologiutbildningar för optiker.

Administrativa enheten
Vi söker en engagerad, serviceinriktad och självgående person som är intresserad av att arbeta i forskningsmiljö. Du kommer att vara en viktig del av den centrala administrativa enheten som för närvarande består av 12 personer. Enheten har ansvar för ekonomi, personal, IT, utbildningsadministration, kommunikation och övrig intern service. Den administrativa enhetens uppdrag är att ge ett bra stöd och hög service till institutionens forskning och utbildning.

Arbetsuppgifter
Som personaladministratör arbetar du brett och varierat med personalfrågor inom många områden. Upprättande av anställningar och stipendieavtal utgör en stor del av tjänsten, såsom även utannonsering av anställningar och rekryteringsadministration. Du kommer även att hantera och följa upp ersättningar, ledigheter och sjukskrivningar. En viktig uppgift är också att delta i institutionens arbetsmiljöarbete.
Arbetet sker i nära samverkan med andra medarbetare på institutionen vilket innebär en kombination av självständiga och rutinmässiga uppgifter. Tjänsten ställer krav på noggrannhet, planering och flexibilitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom personalområdet från personalvetarprogrammet eller liknande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av personalarbete. Erfarenhet från högskolesektorn eller statlig förvaltning är meriterande. Även erfarenhet av att delta i arbetsmiljöarbete ser vi som en fördel.
Som person behöver du vara serviceinriktad och strukturerad. Du är ansvarsfull och har förmåga att arbeta och driva ärenden självständigt samtidigt som du är samarbetsvillig och trivs med att arbeta i team. Då många av kontakterna är internationella är det viktigt att du kan uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökningsförfarande
Anställningen är  ett vikariat om 6 månader, med god chans till tillsvidareanställning. Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3255/2019
Kontakt
  • Anne Jensen, Personalchef, 08 517 797 93, anne.jensen@ki.se
  • Maria von Witting, Administrativ chef, 073 673 91 83, maria.von.witting@ki.se
Facklig företrädare
  • Andreas Lundqvist, SACO, 08 517 768 84
  • Helen Eriksson, OFR, 08 517 762 79
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-06-24

Wróć do ofert pracy