Karolinska Institutet, Institutionen för NVS, Aging Research Center, ARC

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 450 anställda och en omsättning på 490 miljoner år 2018, består av sju sektioner och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Avdelning
Anställningen som dataanalytiker inrättas vid Aging Research Center (ARC) som är ett forskningscentra som bedriver tvärvetenskaplig forskning kring äldre och åldrande, i ett samarbete mellan Karolinska Institutet och Stockholms universitet. ARC söker nu en dataanalytiker på deltid inom enheten för psykologi. Vid enheten bedrivs forskning om åldrande och kognitiva funktioner, samt hjärnans struktur och funktion in det normala åldrandet.

Arbetsuppgifter
Anställningen inbegriper analys av redan insamlad beteendedata och hjärnavbildningsdata, samt design av experimentella beteendestudier.

Kvalifikationer
Den sökande ska ha doktorsexamen med en utbildningsbakgrund i psykologi, med inriktning mot kognitiv neurovetenskap. Den sökande ska ha dokumenterade erfarenheter av statistisk bearbetning och analys av hjärnavbildningsdata och beteendedata. Goda kunskaper i användning av program för hjärnavbildning (SPM, Freesurfer), statistik (t ex SPSS), och program för presentation och insamling av beteendedata (E-prime) är ett krav. Kunskaper i svenska är meriterande.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska bestå av ett CV och ett personligt brev samt en redogörelse för vetenskapliga meriter [MA1] [JP2] och göras via rekryteringssystemet Varbi.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.
Enligt Riksarkivets föreskrifter arkiveras ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft. Detta gäller dock ej bilagor som är tryckta eller på annat sätt publicerade.
Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Deltid
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3246/2019
Kontakt
  • Jonas Persson, 0730-411980
  • Maria Axelsson, 08-524 882 96
Facklig företrädare
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
Publicerat 2019-05-29
Sista ansökningsdag 2019-06-20

Wróć do ofert pracy