Karolinska Institutet

Institutionen för odontologi

Vid institutionen för odontologi skapar vi framtidens tandvård. Här utbildar vi tandläkare, tandhygienister, specialisttandläkare och forskare. Vi bedriver banbrytande forskning inom många olika områden. Vår kliniska utbildning är förlagd till universitetstandvården som vi har ett nära samarbete med. Totalt är vi 100 medarbetare vid institutionen och största delen av vår verksamhet finns vid Campus Flemingsberg.

Våra utbildningar är internationellt topprankade och vi lockar till oss studenter, forskarstudenter och forskare från världens alla hörn. Vår vision är att genom att vara världsledande inom oral hälsa förbättra människors livskvalitet och odontologi vid KI rankas också som bäst i världen i senaste QS- rankningen

Administrativa avdelningen
Den administrativa avdelningen är organiserad i fyra enheter med ansvar inom ekonomi, IT, HR samt service och underhåll. Avdelningen har en samordnande och stödjande roll gentemot kärnverksamheten som omfattar institutionen för odontologi och universitetstandvården. 

Service och underhållsenheten
Tjänsten är placerad vid service och underhållenheten. Enheten samordnar inköps- och upphandlingsfrågor. Vi är miljöcertifierade, vilket innebär att vi samordnar miljöarbetet och genomför årliga miljörevisioner. Andra ansvarsområden är verksamhetskötsel, underhåll av institutionens och universitetstandvårdens lokaler, brandskyddsfrågor, lokalförsörjningsplaner, posthantering samt passerkort och nycklar. Här arbetar servicechef och tre vaktmästare.  

Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill vara med och genomföra, ta fram underlag och samordna inköp från de statliga ramavtalen samt direktupphandlingar. En viktig uppgift i ditt arbete blir att vägleda och ge stöd och service i frågor om inköp. Du arbetar nära andra avdelningar och kliniker samt Upphandlingsenheten vid KI centralt. Arbetet sker i projektform.  

Du kommer även att arbeta med lokalförsörjning, vilket innebär att du i samarbete med chefer och andra aktörer handhar logistiken kring våra lokaler. Tillsammans med servicechef samordnar du institutionens och universitetstandvårdens miljöcertifierade miljöarbete. Du kommer också att vara kontaktperson gentemot flertalet leverantörer, såväl internt som externt.

I arbetsuppgifterna ingår även daglig drift av verksamheten där du tillsammans med dina kollegor vid service och underhållenheten stöttar verksamheten inom enhetens ansvarsområden. 

Tjänsten är ny och du får möjlighet att vara med och bygga upp och påverka uppdragets innehåll.

Kvalifikationer
Krav:

 • Erfarenhet av arbete inom inköp, lokalförsörjning eller miljö
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
 • Gymnasieutbildning
 • Goda datakunskaper i Officepaketet   

Meriterande

 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av arbetet inom offentlig förvaltning
 • Eftergymnasial utbildning med relevans för tjänsten 

För att lyckas i rollen har du ett strukturerat och kommunikativt arbetssätt samt är drivande och ansvarstagande. Du är noggrann, prestigelös och har en hög grad av samarbetsförmåga och servicevilja.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

 • en spännande roll vid en institution som arbetar med att kontinuerligt utveckla verksamheten
 • en lärande miljö där interaktion med studenter och kollegor och möjlighet att delta i seminarier bidrar till ständig kompetensutveckling
 • en internationell miljö där olika erfarenheter och kunskaper tas tillvara
 • en verksamhet där vård och hälsa står i fokus
 • att träna på arbetstid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna gratis på vårt gy
 • upp till sju veckors semester
 • föräldralön
 •  

Vill du anta utmaningen och vara med i vårt samhällsviktiga arbete? Välkommen med din ansökan!

Läs mer om att jobba på institutionen för odontologi

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2067/2019
Kontakt
 • Roger Bergqvist, enhetschef, 08-524 880 65
 • Charlotte Wikhagen, personalhandläggare, 08-524 880 46
Facklig företrädare
 • Nikolaos Christidis, SACO, 070-037 49 67
 • Johanna Karro, OFR, 08-524 888 01
Publicerat 2019-05-09
Sista ansökningsdag 2019-05-24

Wróć do ofert pracy