Vid Institutionen för molekylär medicin och kirurgi (MMK) bedriver vi preklinisk och klinisk forskning inom ett stort antal områden. Till institutionen hör ca 450 forskare, forskarstuderande, lärare samt teknisk och administrativ personal och för närvarande har vi ca 150 doktorander. Institutionen bedriver grundutbildning inom både läkarprogrammet, sjukgymnastprogrammet, biomedicinprogrammet och biomedicinska analytikerprogrammet.

Avdelning
Inom institutionens administrativa avdelning arbetar ett tiotal personer med ekonomi-, personal- och utbildningsadministration samt information och IT. I det dagliga arbetet samarbetar du främst med studierektor och kursamanuens.

Arbetsuppgifter
Institutionen medverkar i grundutbildningen inom både läkarprogrammet, sjukgymnastprogrammet, biomedicinprogrammet och biomedicinska analytikerprogrammet. Dessutom ger vi fristående kurser, studentvalda kurser och uppdragsutbildningar. Inom läkarprogrammet har vi huvudansvaret för kursen klinisk medicin - inriktning kirurgi och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att sköta administrationen kring den kursen. I det dagliga arbetet samarbetar du främst med studierektor och kursamanuens. De rent administrativa uppgifterna driver du helt självständigt. Arbetet är mycket omväxlande och du är en viktig kontaktperson för våra studenter. Då några av våra studenter är utländska så sker muntlig och skriftlig kommunikation ibland på engelska.

Som utbildningsadministratör arbetar du med att:

- bistå vid planering och genomförande av kurser, examinationer och kursutvärderingar

- ansvara för lokalbokning och schemahandläggning

- samordna kontakter mellan lärare, studenter och andra institutioner

- ansvara för registrering och rapportering i studiedokumentationssystemet Ladok

- ansvara för att studenterna får den information de behöver om kursen genom att publicera och uppdatera information på kurswebben

- hantera allmänna administrativa arbetsuppgifter kopplade till utbildningen såsom inköp, beställningar, fakturahantering

Arbetets innehåll kan komma att utvecklas och förändras med tiden, beroende på behov och kompetens. 

Kvalifikationer
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbete inom universitet/högskola och/eller har lämplig högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete i Ladok och webverktyget Ping Pong är också meriterande.

Arbetet innebär en kombination av självständiga och administrativt rutinmässiga uppgifter som ställer krav på noggrannhet, flexibilitet och planeringsförmåga. Vi söker dig som har servicekänsla samt en god förmåga att organisera och prioritera i ditt arbete. Du ska också ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt goda kunskaper i Microsoft Office.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer Dnr 2-2601/2013.
Kontakt
  • Therese Kindåker, administrativ chef, 073 982 76 52
Facklig företrädare
  • Michael Tekle, SACO, 08-517 73442
  • Elisabeth Noren-Krog, OFR, 08- 517 70478
  • Nasrin Bavand-Chobot, OFR, 08-517 72230
Publicerat 2013-07-15
Sista ansökningsdag 2013-08-13

Wróć do ofert pracy