Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Institutionen för mikrobiologi, tumör- och cellbiologi (MTC) vid Karolinska Institutet bedriver forskning och undervisning inom immunologi, infektionsbiologi, cellbiologi och cancer. MTC har cirka 40 forskargrupper och våra nyckelord är multidisciplinära, överbryggande, nationella och internationella samarbeten.

Vill du delta i forskning på högpatogena smittämne? Vi söker en motiverad person för att stödja skyddsnivå 3 verksamheten i vår corefacilitet på Biomedicum.

Din roll

Du kommer att stödja forskningsverksamheten vid BSL3 Biomedicum. Dina uppgifter inkluderar att delta i den dagliga driften av faciliteten, bland annat inom teknisk support, avfallshantering, utbildning av nya användare och se till att rutinerna i faciliteten efterlevs.

Vem är du?

Sökande måste ha en utbildning inom mikrobiologi eller motsvarande, ha gedigen erfarenhet av arbete med smittämne i skyddsnivå 3 samt tidigare erfarenhet av att sätta upp metoder inom BSL3. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper då rollen kräver dagligt samspel med forskare och teknisk personal inom facilitetens mycket speciella och reglerade arbetsmiljö.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

https://ki.se/bsl3

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 10 juni.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2316/2024
Kontakt
  • Antonio Gigliotti Rothfuchs, antonio.rothfuchs@ki.se
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Carina Eklund, OFR, 08-58582665
  • Taher Darreh-Shori, SACO, taher.darreh-shori@ki.se
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb