Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

ANA Futura är en av Karolinska Institutets ledande forsknings- och utbildningsmiljö, placerad i Flemingsberg söder om Stockholm. ANA Futura är en ledande translationell integrerad forskningsmiljö utrustad för spetsforskning, där gränser mellan institutioner och kliniker rivs och forskare samverkar baserat på gemensamma forskningsprofiler.

Nu har du chansen att bli en del av ANA Futuras serviceteam som i nuläget består av fem personer som inom olika ansvarsområden stöttar verksamheten med teknisk service, support och samordning. Du kommer i din roll hjälpa verksamheten i dess strävan att skapa bästa förutsättningar till hög kvalitet i forskning och utbildning. Vikariatet är året ut, med möjlighet till förlängning.

Funktionen servicetekniker inom serviceteamet är för närvarande placerad vid Institutionen för laboratoriemedicin men utgör stöd till verksamheter inom flera institutioner som ingår i forsknings- och utbildningsmiljön ANA Futura. Arbetet innebär dagliga kontakter med såväl institutionernas medarbetare som andra stödfunktioner inom IT och fastighetsservice liksom med externa aktörer. Arbetet utgår från en reception där ärenden inkommer, liksom besökare till verksamheten.

Arbetsuppgifter:

Dina uppgifter som servicetekniker varierar utifrån verksamhetens behov kort- och långsiktigt. Några av de vanligast förekommande uppgifterna är att:

 • Hantera in- och utgående post/bud/gods samt tvätt och laboratorieavfall.
 • Kontinuerligt tillse status i gemensamhetsutrymmen, bevaka lager för förbrukningsmaterial.
 • Hantera underhåll av kaffemaskiner och annan liknande utrustning.
 • Hantera ärenden och felanmälningar som inkommer till serviceteamet via ett ärendehanteringssystem (Nilex).
 • Hantera inköp kopplade till arbetsuppgifterna samt vid behov bistå vid upphandlingar.
 • Hantera behörigheter, inkl. lås/larm, till olika lokaler.
 • Genomföra olika typer av lokalanpassningar (kontor/labb).

Diverse administrativa arbetsuppgifter kan förekomma tex. inventering, registrering och inventariemärkning. Vid behov bistår du vid interna flyttar eller ombyggnation.

Kvalifikationer:

Du har utbildning inom eller motsvarande erfarenhet av att arbeta som servicetekniker / vaktmästare. Erfarenhet av arbete med service/vaktmästeri inom sjukvård eller forskningslaboratorium är meriterande. Erfarenhet av service och underhåll av medicinsk forskningstekniska utrustning är meriterande. Du behöver behärska både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då verksamheten är flerspråkig.

Personliga egenskaper:

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Serviceteamet har daglig kontakt med många olika personalkategorier vilket förutsätter att du har god serviceanda, ett positivt bemötande, en god samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga. Du är en person med ordningssinne som känner stort ansvar för dina uppgifter, och vill bidra till teamet som helhet. Då arbetet utförs i en mångkulturell miljö behöver du behärska svenska och engelska både muntligt och i skrift.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.

Placering: Flemingsberg

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1995/2024
Kontakt
 • Jenny Degerholm Langsmo Administrativ Chef, jenny.degerholm.langsmo@ki.se
Facklig företrädare
 • Carina Eklund, OFR , 08-58582665
 • Annica Lindkvist, SACO , annica.lindkvist@ki.se
 • Henry Wölling, SEKO , henry.wolling@ki.se
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb