Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Som del i vårt team kommer du riktigt nära den allra senaste forskningen i gränslandet där evidensbaserad psykologi och Internet möts. Vår tekniska plattform används i flertalet pågående behandlingsstudier och vår uppgift är att göra den mer tillgänglig för både svenska och utländska forskare. Vill du som vi kombinera hjärna med hjärta, och göra tekniken till ett stöd för människor i behov? Då kan vi erbjuda dig en flexibel roll med trevliga kollegor.

Din roll

Som amanuens kommer du ha en stödjande roll i flera varierande forskningsprojekt. Dina främsta arbetsuppgifter är att lägga upp unika internetbehandlingsstudier i plattformen samt erbjuda användarsupport till forskare, administratörer och studiedeltagare. Du kommer även delta i möten med potentiella projekt, demonstrera funktionalitet samt själv kunna föreslå sätt att utveckla vår verksamhet. Arbetet är på deltid. 

Vem är du?

Behörighet för anställning som amanuens kräver att du som sökande är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå i Sverige.

Vi söker dig som har en god förmåga att snabbt förstå och sätta dig in i tekniska system. Du är orienterad i HTML och har gärna (men inte nödvändigtvis) tidigare erfarenhet av att utveckla webb och/eller användargränssnitt. Du har en naturlig fallenhet för, och drivs av att ge support/service direkt till användare och kunder. Har du dokumenterad erfarenhet av detta är det meriterande för tjänsten. Kunskaper inom psykologi är också meriterande. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i svenska och behärskar engelska på en hög nivå i både tal och skrift.

Som person är du självgående, kan ta egna initiativ och har en hög ansvarskänsla. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för psykologi, då du kommer att vara placerad vid avdelningen för psykologi. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap här
Tio skäl att välja Karolinska Institutet


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 6 april 2023. 

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-30%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1107/2023
Kontakt
  • Brjánn Ljótsson, Forskargruppsledare, brjann.ljotsson@ki.se
  • Lisa Rister, HR-partner, 08-52483287,lisa.rister@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, 08-52484080
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb