Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Vid universitetstandvården utbildas framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. Tillsammans med institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade. Hos oss möts kliniker och forskare som tillsammans skapar framtidens tandvård och bidrar till en bättre hälsa för alla. Vi är totalt 170 medarbetare, fördelade på 7 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier.

Om oss

Till Universitetstandvården söker vi en klinisk handledare. Tjänsten är placerad vid kliniken för oral rehabilitering som utbildar tandläkarstudenter i protetik och orofacial smärta och käkfunktion (bettfysiologi). Vi har även specialistutbildning och har ett nära samarbete med avdelningen för oral rehabilitering som ansvarar för den teoretiska utbildningen samt forskning. På klinikern för oral rehabilitering arbetar cirka 25 tandläkare, tandsköterskor och tandtekniker. Inom Universitetstandvården hjälps vi åt vilket innebär att det inom ramen för tjänsten som klinisk handledare kan bli aktuellt att byta/hoppa in vid en annan klinik för undervisning eller vid Universitetstandvårdens allmäntandvårdsklinik Lärarkliniken.

Din roll

Vi söker en tandläkare som vill vara med och utveckla utbildningen av nya tandläkare. Du kommer att arbeta med klinisk undervisning inom ämnet orofacial smärta och käkfunktion. I arbetet ingår främst klinisk handledning och demonstrationer för studenter på tandläkarprogrammet. Även viss teoretisk undervisning kan komma i fråga.

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har följande kvalifikationer:

Krav:

  • Legitimerad tandläkare
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av undervisning inom bettfysiologi
  • Tjänstgjort under minst 6 månader på en Specialisttandvårdsklinik i bettfysiologi 

Meriterande:

  • Dokumenterat intresse för ämnet, t.ex. genom egen forskningserfarenhet eller annat arbete
  • Erfarenhet av nätverk/samarbete med andra specialister/forskare inom ämnesområdet

Vi vill gärna träffa dig som har ett genuint intresse för att bidra till utvecklingen av ämnet orofacial smärta och käkfunktion. För att passa till tjänsten har du även lätt för att ta egna initiativ, god samarbetsförmåga och social kompetens. Andra personliga egenskaper som är värdefulla för denna tjänst är flexibilitet, gott tålamod och ett serviceinriktat sinnelag. Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

Att arbeta på Universitetstandvården

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1 april 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-730/2024
Kontakt
  • Mariel Unger Karlström, Klinikchef, 08-52488027
  • Anneli Korsheden, HR-partner, 08-52488170
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, 08-52489938
  • Tatiiana Tourova, SACO, tatiana.tourova@ki.se
Publicerat 2024-02-13
Sista ansökningsdag 2024-02-26

Tillbaka till lediga jobb