Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Karolinska Institutet Center of Neurodevelopmental Disorders (KIND)  har cirka 50 medarbetare och bildar med andra enheter BUP-FOU centrum på Gävlegatan 22, centralt i Stockholm. Att arbeta på KIND ger dig ett unikt tillfälle att verka i en stimulerande miljö där forskning, utbildning och klinisk verksamhet möts. Hos oss möter du både världsledande forskare och kliniker med gedigen erfarenhet inom området utvecklingsneurologiska funktionsnedsättningar. Här samarbetar du med medarbetare i ett öppet och positivt arbetsklimat med visionen om ett inkluderande samhälle på jämlika livsvillkor för alla människor.

Din roll

Du har en nyckelroll inom kursutveckling, kursledarskap, undervisning och handledarskap i tillämpad beteendeanalys (TBA) på nationell nivå. Tillämpningen inriktar sig på barn och vuxna med autism och andra utvecklingsneurologiska funktionsnedsättningar. Du arbetar nära utbildningsansvarig för KIND utbildning och företrädare inom Habilitering och hälsa.

Vem är du?

Du har gedigen utbildningsgrund och erfarenhet av tillämpad beteendeanalys och färdigheter i att tillämpa metoden på olika åldersgrupper, både direkt med patienter/klienter och indirekt via handledning av andra. Du arbetar fortfarande kliniskt med TBA och har goda kunskaper om autism och andra utvecklingsneurologiska funktionsnedsättningar. Du är specialist inom ditt legitimationsyrke och det är en merit om du är disputerad. Du har erfarenhet av handledning, utbildningsverksamhet, kursplanering och undervisning. Som person kan du både arbeta självständigt och i team, är lösningsfokuserad och van vid att hitta flexibla lösningar i utbildnings- och undervisningsfrågor.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: KIND, Karolinska Institutet, Gävlegatan 22

Läs mer om KIND här

Läs mer om institutionen för kvinnors och barns hälsa här

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan 30 mars, 2024.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV och personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du även att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-628/2024
Kontakt
  • Elisabeth Nilsson Jobs, Utbildningsansvarig KIND, elisabeth.nilsson.jobs@ki.se
  • Sven Bölte, föreståndare för KIND, sven.bolte@ki.se
  • Johanna Ahlström, HR-Partner, 08-52482397
Facklig företrädare
  • John Inge Johnsen , SACO, john.inge.johnsen@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Shahla Rostami, OFR, shahla.rostami@ki.se
Publicerat 2024-02-08
Sista ansökningsdag 2024-03-30

Tillbaka till lediga jobb