Bidra till förstklassig service!

IT-avdelningen vid Karolinska Institutet genomför en nysatsning på den fysiska närvaron på Campus genom att öppna två nya Servicedeskar i Solna och Flemingsberg, dit medarbetare kan komma och få på-platsen-support i nyrenoverade och fräscha lokaler.

Din roll

Du kommer att, tillsammans med gruppchef för Helpdesk, arbetsleda 5-10 medarbetare, fördelat på fem servicedeskar på våra två Campus i Solna och Flemingsberg. Du förväntas att självständigt planera och följa upp den dagliga verksamheten samt delta i det operativa arbetet över båda Campusen. Tillsammans med Helpdesk så är Campussupporten den första kontakten in mot IT-avdelningen och du kommer spela en avgörande roll i att bygga upp en enhetlig, effektiv och professionell supportfunktion med ett 360 graders användarperspektiv. I rollen ingår även ansvar för logistiken kring vår standardarbetsplatstjänst, vilket innefattar livscykelhantering av datorer samt tillhörande processer och rutiner. 

I teamet arbetar man även tätt tillsammans med övriga grupper och funktioner på IT-avdelningen i flertalet projektleveranser. Bland annat i centraliseringsprojekt där tekniker från Campusupporten är med vid onboarding av nya användare av ITA:s standardarbetsplats, vilket ställer höga krav på samarbets- och kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.

Du rapporterar till gruppchefen för Helpdesk, som är den som har det formella personalansvaret.

Vem är du?

Du är en förtroendeingivande och trygg ledare med flerårig erfarenhet från en serviceverksamhet där det fysiska mötet varit en naturlig del i din vardag. Du har tidigare erfarenhet från en stor och komplex organisation samt vana att kommunicera med beslutsfattare och ledning på alla nivåer.
Du trivs i en verksamhet där du aktivt och självständigt tar ansvar för att nå uppsatta mål och coacha medarbetare för att leverera en enhetlig och professionell serviceupplevelse över hela Karolinska Institutet.

Du har ett stort teknikintresse och arbetar obehindrat i olika system som exempelvis Microsoft 365, Dynamics och Power BI. Att hantera uppkomna situationer på ett lösningsorienterat sätt utan att tumma på gällande rutiner, är en självklarhet för dig. Du trivs i en varierande miljö med högt tempo i ett internationellt sammanhang där vi tillsammans verkar för en bättre hälsa för alla!  

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. 

Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering:  Huvudsakligen Solna, men även Flemingsberg. (Gratis personalbuss går mellan Campus Solna och Campus Flemingsberg flera gånger dagligen.)

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-379/2024
Kontakt
  • Oliver Phalén, 08-52480000
Facklig företrädare
  • Magnus Anå, OFR, 08-52486437,magnus.ana@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Saco-föreningen vid universitetsförvaltningen, SACO@uf.ki.se
Publicerat 2024-01-24
Sista ansökningsdag 2024-02-25

Tillbaka till lediga jobb