Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Vill du vara med och arbeta med datainsamling för utveckling och forskning kring teledermatoskopi och AI?

Din roll

Uppdraget innebär att du regelbundet samlar in information om diagnostisk excision (biopsi) med all viktig histopatologisk information, diagnos, marginalförhållanden, med ledtider och vårdnivå. Informationen söks i och överförs från journalsystemet Take Care till IT-plattformen Dermicus där också informationen bearbetas för sökbarhet i databasen. Data sammanställs i Excel och presenteras med statistik.

Vem är du?

Du har läst sex terminer av läkarprogrammet och har erfarenhet av de aktuella huddiagnosernas vanligaste dermatoskopiska morfologi, kunskap kring att tolka histopatologiska provsvar och dra ut och kort sammanfatta utlåtanden i komprimerad form. Du har erfarenhet av den teledermatoskopiska plattformen Dermicus, med kunskap om inloggning, sökning och dokumentation i systemet. Erfarenhet och kunskap om informationsinsamling i journalsystemet Take Care. Erfarenhet och kunskap om dataprogrammet Excel med generering av statistikrapporter.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering

Tjänsten är placerad inom Institutionen för medicin, Solna. Institutionen består av elva avdelningar och varje avdelning består av flertalet forskargrupper. Den aktuella tjänsten är placerad inom forskargrupp Jakob Wikström, en del av avdelningen för dermatologi och venereologi.

--[Video om Karolinska Institutet, hur vi alla bidrar till en bättre hälsa för alla] ---

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Efter överenskommelse
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-251/2024
Kontakt
  • Lina Ivert, lina.ivert@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Afsar Rahbar OFR, Afsar.Rahbar@ki.se
  • Louisa Cheung, SACO, Louisa.Cheung@ki.se
Publicerat 2024-02-22
Sista ansökningsdag 2024-03-07

Tillbaka till lediga jobb