Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Institutionen för mikrobiologi, tumör- och cellbiologi (MTC) vid Karolinska Institutet bedriver forskning och undervisning inom immunologi, infektionsbiologi, cellbiologi och cancer. MTC har cirka 40 forskargrupper och våra nyckelord är multidisciplinära, överbryggande, nationella och internationella samarbeten.

Susanne Nyléns forskargrupp studerar hur infektioner samverkar och hur detta påverkar utvecklingen av immunsvaret. 

Din roll

Du kommer att arbeta med att upprätthålla olika infektionsmodeller och utföra försök i komparativa modeller, samla in och sammanställa data.

Vem är du?

Vi söker dig som har en avslutad Mastersutbildning inom biomedicin eller liknande.

Sökande måste tala flytande engelska, ha bra kommunikationsförmåga och kunna arbeta både självständigt och i lag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  Tidigare erfarenhet av att arbeta i skyddsnivå 2 är ett krav och arbete i skyddsnivå 3 laboratorium är starkt meriterande. Erfarenhet efterfrågas också i följande:

- laborativt arbete

- arbete med djurmodeller och godkänd utbildning för arbete med djur

-arbete med odling av mikroorganismer

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2276/2023
Kontakt
  • Susanne Nylén Spoormaker, susanne.nylen@ki.se
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Carina Eklund, OFR, carina.eklund@ki.se
  • Taher Darreh-Shori, SACO, taher.darreh-shori@ki.se
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb