Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Vi söker två engagerade psykologstuderande (eller motsvarande) för arbete inom flera av de forskningsprojekt som bedrivs i Bjureberg/Hellners forskargrupp vid Centrum för psykiatriforskning, Karolinska Institutet, i samarbete med Gustavsbergs vårdcentral och Barn- och ungdomspsykiatrin i Region Stockholm. I forskargruppen bedrivs såväl interventionsstudier och experimentella studier som registerstudier, med emotionsreglering och impulsiva destruktiva beteenden såsom självskadebeteende och suicidförsök som gemensamma nämnare.

Din roll

Arbetsuppgifter varierar mellan forskningsprojekten och innebär bland annat:

  • Lägga in behandling och programmera funktioner i KI:s behandlingsplattform BASS
  • Granska artiklar till metaanalys
  • Transkribera videoupptagningar av behandlingssessioner

Vem är du?

Vi söker dig med som är noggrann och kan organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt, i samarbete med studiekoordinatorer och övriga medarbetare i projekten såväl som på egen hand. Då din tid kommer att fördelas mellan olika projekt är det viktigt att du både klarar av och uppskattar variation vad gäller uppgifter, roller och arbetsplatser. Vi ser gärna ser att du hunnit gå några terminer på psykologprogrammet (till exempel att du nu går termin 4, 5 eller 6). Vidare ser vi gärna att du känner dig bekväm med självständigt arbete, att du ser och tar tag i saker som behöver göras och att du kan bedöma när frågor behöver stämmas av med studiekoordinatorer eller ansvarig forskare. Det är meriterande att ha erfarenhet av att ha lagt in behandlingar och programmerat funktioner i BASS eller att ha granskat artiklar till metaanalys eller transkriberat behandlingssessioner. Krav för tjänsten är flytande svenska och mycket goda kunskaper i engelska. 

Timanställning

Tillfällig anställning innebär att du kan komma att tas i anspråk för enstaka, kortvariga anställningsperioder. Att stå till förfogande på detta sätt innebär att ett nytt anställningsförhållande inträder vid varje särskilt tillfälle du tas i anspråk för arbete. Du har rätt att tacka nej till sådant erbjudande.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Norrtull, Stockholm

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap här
Läs mer om forskargruppen du kommer ingå i här

 

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 13e juni 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2266/2023
Kontakt
  • Johan Bjureberg, Biträdande lektor, johan.bjureberg@ki.se
  • Camilla Ingelborn, HR-partner, 08-52483045,camilla.ingelborn@ki.se
Facklig företrädare
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb