Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Vid universitetstandvården utbildar vi framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. Tillsammans med Institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade.

På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskvalitet. Vi är totalt 170 medarbetare, fördelade på 8 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier. Vår huvudsakliga verksamhet är förlagd till Campus Flemingsberg.

Till universitetstandvården söker vi nu en tandhygienist som  vill vara med i utbildningen av nya tandhygienister och tandläkare samt tycker om att arbeta kliniskt.

Tjänsten är en visstidsanställning och är förlagd till kliniken för Prevention och sjukdomsbehandling i Flemingsberg. Eftersom vi hjälps åt inom våra olika kliniker kan det bli aktuellt att du får byta/hjälpa till på annan klinik framöver vid behov.

Vid kliniken för Prevention och sjukdomsbehandling bedrivs grundutbildning och forskning inom parodontologi, endodonti och cariologi. Avdelningen ansvarar även för tandhygienist-programmet.

Din roll

Som tandhygienist vid Universitetstandvården kommer du att arbeta som klinisk handledare hos oss på kliniken för prevention och sjukdomsbehandling där du handleder studenter. I din roll kan det även förekomma sedvanliga patientbehandlingar.

Vem är du?

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad tandhygienist (utfärdad av Socialstyrelsen)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av klinisk tjänstgöring som tandhygienist

Meriterande

  • Dokumenterad erfarenhet av klinisk undervisning och handledning av studenter
  • Pedagogisk erfarenhet

Vi ser att du är en lugn person som kan hantera hektiska situationer. Du bör vara pedagogiskt skicklig och ha en god social kompetens samt värna om goda relationer med arbetskamrater, studenter och övrig personal. Andra viktiga egenskaper för denna tjänst är att vara tålmodig, flexibel, initiativrik och att ha förmågan att kunna hantera många uppgifter samtidigt.

Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk skicklighet och personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

Läs mer om att jobba hos universitetstandvården

Din karriär fortsätter här

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 juni 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2215/2023
Kontakt
  • Daniela Vidojevic, klinikchef, daniela.vidojevic@ki.se
  • Malin Lindell, HR-partner , 08-52488058
Facklig företrädare
  • Christina Hammarstedt , OFR, 08-52484625
Publicerat 2023-05-28
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb