Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Institutionen för klinisk forskning och utbildning, Södersjukhuset (KI SÖS) bedriver grundutbildning och forskarutbildning samt internationellt erkänd forskning med fokus på vanligt förekommande sjukdomar och skador. Målsättningen med all verksamhet är att förbättra människors hälsa.

Din roll

Vi söker en person med intresse och engagemang i att undervisa och bedriva utvecklingen av utbildning på avancerad nivå i specialistsjuksköterskeutbildningen inom ambulanssjukvård. I arbetsuppgifterna ingår att planera och undervisa i olika kurser inom utbildningen.

Vem är du?

För behörighet till denna tjänst krävs att den sökande är legitimerad sjuksköterska och har avlagt
doktors/magisterexamen i omvårdnad. Vidare krävs specialistutbildning inom ambulanssjukvård,
högskolepedagogisk utbildning eller motsvarande dokumenterad pedagogisk erfarenhet av undervisning på högskolenivå. Tidigare erfarenheter av arbete inom specialistsjuksköterskeprogrammet inom ambulanssjukvård samt instruktörsutbildning inom A-HLR för barn och vuxna är meriterande. För arbetet krävs att du har ett positivt förhållningssätt, god samarbetsförmåga samt har förmåga att skapa goda kontakter inom och utom institutionen. Klinisk anknytning inom ambulanssjukvård är meriterande. Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk skicklighet, klinisk erfarenhet samt god samarbetsförmåga.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. På KI får du träffa forskare med olika forskningsinriktningar som jobbar tillsammans. Det är det gränsöverskridande samarbetet som bidrar till KI:s världsledande position inom forskning. Flera av de personer du möter inom vården är utbildade på KI. En nära relationen till hälso- och sjukvården är viktig för att skapa utbildning och forskning av högsta kvalitet. Som universitet är Karolinska Institutet också en statlig myndighet. Det gör att du som anställd får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. 

Placering: SÖS

Ansökan

Ansökan ska innehålla följande handlingar företrädesvis skrivna på engelska (alternativt svenska): CV, meriter och beskrivning av planerad forskning som presenteras i enlighet med Karolinska Institutets meritportfölj.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2023-04-20.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.


Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1180/2023
Kontakt
  • Katarina Bohm, 073-6403013
  • Fredrik Perätalo, 073-0863716
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-20

Tillbaka till lediga jobb