Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Institutionen för neurovetenskap omfattar ett fyrtiotal forskargrupper som studerar olika aspekter av nervsystemets funktion under normala förhållanden och vid olika sjukdomstillstånd. Forskningsprojekten behandlar ett brett spektrum av studier på molekylära och cellulära nivåer, nätverk av nervceller, samt organisationen av nervsystemet som helhet. Institutionen ansvarar också för omfattande uppdrag inom grundutbildningen för flera utbildningsprogram vid Karolinska Institutet, främst inom områdena makro- och mikroskopisk anatomi samt neurovetenskap (för mer information; besök gärna vår hemsida: https://ki.se/neuro).

Din roll

Arbetsuppgifter
 Undervisningen i makroskopisk anatomi vid Karolinska institutet sker via katedrala föreläsningar, studier i grupp, genom plastmodeller samt via digitala applikationer (Visible Body). Inom vissa av utbildningsprogrammen sker undervisningen dessutom via förevisning och dissektion av donerade kroppar, som Karolinska Institutet mottar genom ett speciellt donationsprogram. Som intendent har du ansvaret för donerade kroppar, den utrustning som används i samband med dissektionerna och anatomiska plastmodeller. Arbetet omfattar preparering och omhändertagande av de donerade kroppar som används i undervisningen, vilket skall ske på ett etiskt och juridiskt korrekt sätt i samverkan med donationsansvarig person vid institutionen. Eftersom verksamheten har som övergripande mål att skapa möjligheter till inlärning, ställs det stora krav på servicevilja och aktiv handledning av studenter. Du kommer att arbeta med våra lärare och kursadministratörer vid institutionen, men även med studenter i rollen som tutorer, det vill säga studenter som nyligen genomgått utbildning samt verkar som lärare och hjälper ämnesansvariga i olika undervisningsmoment. I arbetet ingår administrativa arbetsuppgifter kopplade till donationsverksamheten.

Vem är du?

Kvalifikationer
 Eftersom du dagligen kommer i kontakt med studenter, är det viktigt att du har lätt att samarbeta, är utåtriktad och trivs med studentkontakter. Förmåga att ta egna initiativ, arbeta självständigt, flexibilitet samt god samarbetsförmåga är andra viktiga kvalifikationer. Då verksamheten innefattar arbete med donerade kroppar, är en medicinsk orienterad bakgrund ett krav. Arbete med avlidna och erfarenhet av kroppsbalsamering, exempelvis som obduktionstekniker, är meriterande. Arbetet ställer höga krav på hygien, etik, moral och empati.

Bedömningsgrunder
 Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personlig förmåga och färdigheter samt personliga förutsättningar för goda studentkontakter. Institutionen kommer i denna rekrytering att, utöver dokumenterade meriter, främst beakta den som efter en helhetsbedömning av kompetens, skicklighet och samarbetsförmåga anses ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

 Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 23 mars 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1057/2023
Kontakt
  • Kaj Fried, 08-52487853
Facklig företrädare
  • Magnus Anå, OFR, 08-52486437,magnus.ana@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-52484080,henry.wolling@ki.se
  • Björn Meister, SACO, bjorn.meister@ki.se
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-23

Tillbaka till lediga jobb