Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskvalitet. Vi är totalt 170 medarbetare, fördelade på 6 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier. Vår huvudsakliga verksamhet är förlagd till Campus Flemingsberg.

Din roll

Vi söker nu en klinisk handledare som vill vara med i utbildningen av nya tandläkare. Tjänsten är förlagd till kliniken för prevention och sjukdomsbehandling i Flemingsberg. Vid vår klinik undervisar vi studenter och behandlar patienter inom parodontologi, endodonti och cariologi. Hos oss arbetar cirka 25 tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. 

Din roll innefattar klinisk handledning av tandläkarstudenter inom avdelningens verksamhetsområde. Du kommer även att vara delaktig i avdelningens övriga verksamheter, kliniskt, teoretiskt och praktiskt. Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

Vem är du?

Krav:

  • Legitimerad tandläkare
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av klinisk tjänstgöring och fördjupad- eller nischutbildning inom cariologi och/eller endodonti

Meriterande:

  • Vi ser det som speciellt meriterande om du har dokumenterad ledarskapserfarenhet inom tandvården
  • Tidigare erfarenhet av studentundervisning och handledning
  • Högskolepedagogisk utbildning och god pedagogisk förmåga
  • Disputerad inom relevant odontologiskt ämne

Vi söker dig som har lätt för att ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Du bör även ha god social kompetens och känna dig bekväm med att träffa mycket människor dagligen i en internationell miljö. Andra personliga egenskaper som är värdefulla för denna tjänst är flexibilitet, samarbetsförmåga, självständighet och ett serviceinriktat sinnelag. Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

Läs mer om att jobba på universitetstandvården

Din karriär fortsätter här

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2020. 

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2551/2020
Kontakt
  • Patricia De Palma, Tandvårdschef, 08-524 881 29
  • Anneli Korsheden, HR-partner , 08-52488170
Facklig företrädare
  • Johanna Karro, ST/OFR , 08-524 888 01
  • Nikolaos Christidis,SACO, 070-037 49 67
Publicerat 2020-06-04
Sista ansökningsdag 2020-08-16

Tilbake til ledige stillinger