Karolinska Institutet, Universitetstandvården

Till universitetstandvården söker vi nu en klinisk handledare som vill vara med i utbildningen av nya tandläkare och tandhygienister.

Tjänsten är förlagd till kliniken för oral rehabilitering i Flemingsberg. Vid vår klinik undervisar vi studenter och behandlar patienter inom protetik. Vi ansvarar även för den prekliniska undervisningen vid tandläkarprogrammet. Här arbetar cirka 25 tandläkare, tandsköterskor och tandtekniker. Kliniken har ett nära samarbete med enheten för oral rehabilitering som bedriver utbildning och forskning inom protetik, orofacial smärta och käkfunktion vid institutionen för odontologi.

Arbetsuppgifter
Som klinisk handledare hos oss på kliniken för oral rehabilitering så kommer du att ha ett spännande uppdrag i att utbilda framtidens tandläkare och få dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du kommer att vara klinisk handledare till tandläkarstudenter vilket bl.a. innefattar att hålla föreläsningar, utföra demonstrationer och att göra terapiplaneringar för studenter. Du kommer även att utföra handledning av tandläkarstudenter på preklinik.

Kvalifikationer för tjänsten inom oral rehabilitering
Krav:

 • Legitimerad tandläkare med klinisk erfarenhet av implantatprotetik
 • Flerårig dokumenterad erfarenhet av klinisk tjänstgöring

Meriterande:

 • Erfarenhet av undervisning och handledning av tandläkarstudenter på grundutbildningsnivå i oral protetik
 • Pedagogisk utbildning
 • Specialistkompetens i Oral protetik

För att lyckas i rollen ser vi att du har en väl utvecklad pedagogisk förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Du är initiativtagande i ditt arbete och känner ett stort intresse för att bidra till en tandläkarutbildning av högsta kvalitet. Andra personliga egenskaper som är värdefulla för denna tjänst är flexibilitet, ett gott tålamod och en tillmötesgående personlighet. I rollen träffar du mycket människor dagligen vilket förutsätter att du känner dig bekväm i detta och har god social kompetens. Karolinska institutet attraherar medarbetare och studenter från hela världen och vi erbjuder på så sätt en utvecklande och mångfacetterad arbetsplats där kunskapsutbyte står i fokus.

Vi erbjuder dig

 • en lärande miljö där interaktion med studenter och kollegor och möjlighet att delta i seminarier bidrar till ständig kompetensutveckling
 • en internationell arbetsplats där olika erfarenheter och kunskaper tas tillvara
 • en verksamhet där vård och hälsa står i fokus
 • att träna på arbetstid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna gratis på vårt gym
 • upp till sju veckors semester och föräldralön.

Läs mer om att jobba på universitetstandvården

Ansökningsförfarande Vill du anta utmaningen och vara med i vårt samhällsviktiga arbete? Välkommen med din ansökan! Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 50-100 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5200/2019
Kontakt
 • Mariel Unger Karlström, Klinikchef, 08-524 880 27
 • Anneli Korsheden, Personalhandläggare, 08-52488170
Facklig företrädare
 • Johanna Karro, ST/OFR , 08-524 888 01
 • Nikolaos Christidis, SACO, 070-037 49 67
Publicerat 2019-10-17
Sista ansökningsdag 2019-10-27

Tilbake til ledige stillinger