Karolinska Institutet, Institutionen för klinisk neurovetenskap

Institutionen för klinisk neurovetenskap (CNS) är en av Karolinska Institutets största institutioner. Institutionen är indelad i fem avdelningar som bedriver forskning och utbildning om hjärnans funktion - från molekylärnivå till samhällsnivå. Institutionen har omkring 450 anställda och drygt 230 registrerade doktorander. Omsättningen är cirka 450 miljoner kronor per år.

Arbetet på institutionen är i hög grad integrerat med de kliniska verksamheterna vid Region Stockholm, Karolinska Universitetssjukhuset samt S:t Eriks ögonsjukhus. Ett nära samarbete finns även med andra forskargrupper vid Karolinska Institutet samt med andra universitet.
Mer information hittar du på vår hemsida: ki.se/cns

Avdelning

Avdelningen för psykologi inrymmer 15 forskargrupper som forskar på prekliniska och kliniska frågeställningar inom psykologi. Vi välkomnar nu ansökningar till en tjänst som forskningsassistent på deltid i ett forskningsprojekt som handlar om trafikpiloters arbetsvillkor, hälsa och flygsäkerhet. 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar bland annat forskningsdesign, datainsamling, statistiska analyser i SPSS, vetenskapligt skrivande, sammanställning och presentation av forskningsresultat, samverkan med projektets olika aktörer samt muntlig och skriftlig redovisning.

Kvalifikationer

Sökande ska ha en psykologexamen eller motsvarande utbildningsbakgrund inom psykologi samt erfarenhet av statistiska analyser och vetenskapligt skrivande. Särskilt meriterande är god kunskap och tidigare publikationer inom det flygpsykologiska fältet. Särskilt meriterande är även erfarenhet från kommersiellt flyg och kunskap om de lagar och ramverk som reglerar arbetstid inom den kommersiella luftfarten. Kunskap om psykosocial arbetsmiljö och psykiatriska tillstånd är fördelaktigt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Sökande ska visa på en hög grad av noggrannhet och självständighet. Arbetet innebär nära samarbete med andra, varför god samarbetsförmåga, vana av att arbeta i team och förmåga att knyta kontakter är av stor vikt. Arbete innefattar också utåtriktade, kunskapsspridande aktiviteter till olika aktörer, varför muntlig framställningsförmåga är av stor vikt.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4587/2019
Kontakt
  • Julia Martinez Palm, Personaladministratör, 08-524 832 40
  • Marika Melin, Projektansvarig, marika.melin@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124 127
  • Arsalan Amir, SACO, 08 - 517 733 37
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-09-25

Tilbake til ledige stillinger